Matija Vuri
Mini kolekcija

Aleksandra Dojčinović na poseban je način obilježila iščekivanu premijeru

Jednu od najiščekivanijih filmskih priča godine, "Pedeset nijansi mračniji", na svoj je način obilježila i dizajnerica Aleksandra Dojčinović

Mini kolekcija haljina poznate hrvatske dizajnerice sinoć je također premijerno predstavljena u sklopu hrvatske premijere ovog hit filma nastalog po istoimenom književnom bestselleru. Ovom capsule kolekcijom, nekoliko nijansi mračnijom no inače, dizajnerica je svom brendu udahnula dozu mistike, ali i seksipila, budući da je svaki od pet modela u crnoj boji, maksimalno ženstven, s detaljima koji otkrivaju taman toliko da zagolicaju maštu promatrača.

Matija Vuri

"Crnom, kao ne-bojom najteže je postići ono što žarkim tonovima postižemo bez problema, a to je upečatljivost. Obožavam raditi s crnom jer, osim što volimo misliti da je s njom gotovo nemoguće pogriješiti i da je neodoljivo decentna, iskoristi li se na pravi način, ona može biti glamurozna do te mjere da postane gotovo avangardna" - izjavila je dizajnerica.

Matija Vuri

Dojčinović je svoje prve ‘mračnije’ haljine raznježila kontrastnim podstavama, visokim ovratnicima, dodala im je rukave od bogatih slojeva perja, a korzete ukrasila apliciranim cvijećem, što je rezultiralo komadima koji će male crne haljine podići nekoliko stepenica više.

Matija Vuri

Matija Vuri

Matija Vuri

Matija Vuri

Matija Vuri

Matija Vuri

Matija Vuri

Linker
19. travanj 2024 17:07