Joanna Paciorek
Nova kolekcija

Domaća glumica u modnim vodama: U njezinim kracijama zima će biti pastelna i lepršava zima

Popularna glumica i osnivačica modnog brenda Lilith predstavila je novu kolekciju za hladne dane pred nama u kojoj su se, po prvi put, uz haljine našli i kaputi i jakne

Mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom Katarina Baban lansirala je svoju kolekciju za jesen/ zimu 2017. Čipka, pastelne boje i cvjetni uzorci oduševit će sve poklonice ženstvenog stila i vječnog ljeta koji na suptilan način odaju vječno mladi duh.

PRiredba
Katarina Baban uživa u glumi, ali i u modi

Katarina Baban uživa u glumi, ali i u modi

„Ovom kolekcijom željeli smo obuhvatiti spektar različitih stylinga za svaku priliku i u svako doba dana. Od ranojutarnjih obaveza do večernjeg izlaska, svaka djevojka i žena želi izgledati i osjećati se lijepo, a Lilith joj to i omogućuje. Osim izgleda, posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja ovih modela, jer žena mora nositi odjeću, a ne obrnuto. Općenito, moda treba donijeti zabavu i veselje, a nadam se da će nova kolekcija i prateća kampanja to i predočiti“ – poručuje dizajnerica i glumica.

Joanna Paciorek
Joanna Paciorek

Nova modna priča Katarine Baban po prvi put, osim haljina, donosi i kaputiće i jakne, a od materijala neizostavni su čipka i viskoza. Modeli iz dnevnih večernjih kombinacija nesumnjivo će se uskoro moći vidjeti na Katarininim kolegicama iz svijeta glume, ali i na mnogim našim estradnim divama koje su više puta svratile u elegantno opremljen Showroom.

Joanna Paciorek
Joanna Paciorek
Joanna Paciorek

Linker
20. travanj 2024 11:28