Maja Kljaić
Jesen/zima 2017/2018

Iz domaće radionice LuLu Couture stižu komadi za elegantnu zimu

Nova kolekcija dizajnerice Martine Tutić odiše suptilnom elegancijom i senzualnošću, ali prije svega nosivošću.

Prepozantljivi stil dizajnerice Martine Tutić, koja stoji iza brenda LuLu Couture, vidljiv je i u novim komadima koji su zvijezda kampanje za sezonu jesen/zima 2017/2018. Kolekcija se sastoji od profinjenih i prozračnih haljina, koje dizajnerica kombinira s toplim i mekim predimezioniranim pletivom.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Za posebne prilike tu su dugačke svilene haljine s remenjem u struku, a za "svaki dan" nose se udobne vunene veste, lepršave kratke suknje i ženstvene dolčevite-haljine - kao stvorene za nadolazeće hladne dane. Materijali koji prevladavaju su vrhunski pamuk, raskošna svila te zimski klasici poput kašmira i vune, dok su boje intenzivne, snažne i jasne - kolekcijom vladaju crna, bijela i siva, s dodatkom smaragdno zelene i omiljene jesenske boje crvenog vina.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

U zimskoj kampanji vidljivi su i zanimljivi noviteti poput leopard, kariranog i cvjetnog uzorka, a predstavljena je i mini kolekcija nakita, koja će savršeno nadopuniti svaku odjevnu kombinaciju. LuLu žena zna što želi, cijeni kvalitetu, beskrajno je šarmantna i razigrana, no istovremeno zrela, samosvjesna i samouvjerena. Hrabro i sa stilom nosi bezvremenske LuLu Couture kreacije, upotpunjujući ih čizmama te statement naušnicama te prkosi zimi i hladnoći na najelegantniji mogući način.

Maja Kljaić

Maja Kljaić

Linker
19. travanj 2024 16:53