Profimedia, TEMP Sipa Press
BRZO JE ODRASLA

Kći slavnog holivudskog glumca pozirala u izazovnom izdanju

Lily-Rose Depp već se odavno pridružila popisu ‘celebrity djece’ koja traže svoj put u svijetu bogatih i slavnih. Kći glumca Johnnyja Deppa i manekenke Vanesse Paradis već je ranije zaokupila pažnju najvećih modnih imena, no napunivši 18 godina odvažila se i na korak dalje i to poziravši u vrlo izazovnom izdanju za časopis CR Fashion Book.

Na naslovnici spomenutog časopisa mlađahna Lily odjevena je u otkopčanu košulju koja u popriličnoj mjeri otkriva njezine grudi. Zalizane kose i s cigaretom u ustima, Lily vjerno dočarava ’90-e godine, temu ovog broja CR Fashion Book-a. Zanimljivo, Lily-Rose rođena je samim krajem 90-ih, točnije 1999. godine. Kako prenose strani mediji, u intervjuu za spomenuti časopis mlada manekenka razgovarala o novom film Planetarium u kojemu glumi uz oskarovku Natalie Portman, teretu slave svojih roditelja, ali i o velikim angažmanima kuće Chanel. Naime, sa samo 15 godina utjelovila je Chanel djevojku u kampanji za liniju naočala Pearl, da bi već godinu dana kasnije postala zaštitno lice Chanelove ‘petice’.

Steven Klein, fotograf koji je snimio Lilyjine fotografije objavljene u najnovijem CR Fashion Booku, davnih je dana fotografirao i njezinu majku Vanessu Paradis i to kad je mlada Francuskinja bila slične dobi onoj u kojoj je danas njezina kći.

I dok je sličnost Lily-Rose i njezine majke neosporna, djevojka često daje do znanja da ju uvelike smeta što ljudi smatraju da glumi isključivo zbog svog oca te modelira samo zbog majčinog modnog uspjeha. Mlada Lily silno se trudi dokazati da upravo zbog tog pritiska ima dojam i potrebu da se mora truditi dvostruko više.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Tuesday, August 22, 2017 - Lily-Rose Depp appears to be dressing sexier as she steps out for lunch at Bouchon in Beverly Hills after posing for her first topless spread for CR Magazine and recently celebrating her 18th birthday. Depp meets her girlfriends for lunch sporting a a sexy black, floral print bustier top and destroyed denim jeans, paired with orange heels.Jul-Luis/X17online.com
Jul-Luis/X17online.com
Lily Rose Depp fotografirana nakon ručka s prijateljicama u Beverly Hillsu, 22. kolovoza

Njezin otac, obožavani holivudski glumac Johnny Depp, svojevremeno je u televizijskom showu Ellen DeGeneres pojasnio kako mu je pomalo teško nositi se s kćerinim odrastanjem, no kako je izuzetno ponosan na njezin uspjeh. Ipak, nije mu lako prihvatiti da je njegova djevojčica doista postala žena.

Čini se kako će Johnny tu činjenicu morati prihvatiti jer se njegova djevojčica očito ozbiljno počela baviti modom, poslom koji vrlo česte podrazumijeva fotografije nalik onima što je 18-godišnjakinja posljednjih dana snimila.

Linker
20. travanj 2024 16:09