novosti u city centeru one west

Otvorene čak četiri nove modne destinacije u omiljenom trgovačkom centru!

Domaće fashionistice od sad će u zagrebačkom City Centeru one West moći kupovati u čak četiri novootvorene high street trgovine, a povodom otvaranja novih trgovina španjolskih brendova Bershka, Stradivarius, Pull&Bear i Massimo Dutti zagrebački dizajner i stilist Robert Sever odabrao je najbolje komade ovosezonskih kolekcija.

Također, modnoj ponudi u zagrebačkom shopping centru uskoro će se pridružiti i nova, proširena Zara koja će se prostirati na čak 2500 kvadrata. Dizajner Robert Sever prvi je prošetao novim trgovinama i odabrao svoje proljetne favorite.

Stradivarius od sada i za dečke

Od sad će su u Stradivarusu moći odijevati i dečki jer nova trgovina donosi i novi koncept: osim ženske odjeće, od sad aće biti dostupna i linija Stradivarius Man, make-up kolekcija te detalji za uređenje doma.

Dok u muškoj kolekciji prevladava traper, majice s upečatljivim motivima, pastelne košulje i lagani sakoi, ženska je linija inspirirana urbanom romantikom, a obiluje oversize košuljama, raskošnim bluzama s metalik i ružičastim detaljima, prugicama...

Muški sako (499,90 kn), majica (119,90 kn) i espadrile (199,90 kn); čipkasti top (149,90 kn) i traperice (199,90 kn).

Klasika na moderan način

Brend čije kolekcije obiluju svevremenskim komadima za ovu je sezonu pripremio sve što vam je potrebno za biti elegantan u svakoj prilici: u trgovini Massimo Dutti žene očekuju široke hlače neutralnih boja, cvjetni uzorak na bluzama i nježne, dugačke haljine, dok će jači spol svoj proljetni stajling bazirati na kvalitetnim trapericama, majicama sa sitnim uzorkom i jakni koju će nositi više sezona.

Muška kožnata jakna (1995 kn), majica (299 kn) i vesta (349 kn); haljina s cvjetnim uzorkom (749 kn), široke hlače (679 kn) i plisirana haljina (749 kn).

Stil i stav Pull&Beara

Proljeće u Pull&Bearu obilježio je jednostavan kolorit pa tako kolekcija obiluje plavim, bijelim i crnim komadima s pokojim crvenim komadom i detaljima koji podižu svaku kombinaciju. Pull&Bear djevojka ove će sezone nositi topove preko bijelih majica te otkačene bomber i traper jakne, dok će dečki biti odjeveni u poderane traperice i statement majice.

Muške traperice (299,90 kn) i košulja (149,90 kn); ženska majica (139,90 kn) i traper jakne (299,90 kn).

Ostavite dojam!

Gola ramena, crop-topovi, cvjetni uzorak, prugice, volani i traper – Bershka zna kako ovo proljeće želi izgledati svaka djevojka koja želi ostaviti dojam. Dečki će pak ove sezone pomaknuti granice majicama s maštovitim natpisima te raznim uzorcima, a poseban naglasak Bershka stavlja na maštovite Festival fever komade kojima će se djevojke i dečki izdvojiti iz mase.

Muške kratke hlače (169,90 kn) i jakna (249,90 kn); prugasta haljina (189,90 kn), trobojne cipele (179,90 kn) i traper hlače (199,90 kn).

Linker
17. travanj 2024 14:30