Profimedia, Alamy
TOP 10

Ovo su najpopularnije online trgovine za zaljubljenice u modu

Kupovanje putem interneta sve je popularnije, osobito kada su u pitanju predmeti iz inozemstva, pa se brojni brendovi bore za naklonost kupaca. Tko je u tome najuspješniji otkrila je marketinška tvrtka SEMrush.

Ako svoju idealnu ljetnu haljinu, kupaći kostim, vruće hlačice ili sandale s blok petom ne možete naći u nekoj u trgovina u Hrvatskoj, odličan izbor, kojem se redovito okreću brojne trendseterice, nude online trgovine. Sve popularnija kupovina putem interneta natjerala je brojne brendove na otvaranje webshopova kako bi zadržali one kojima je takav način mnogo draži ili, pak, privukli nove kupce. Neki od njih specijalizirani su isključivo za online prodaju s obzirom na to da je mladima to jedan od dražih načina kupovanja. Jedan od njih je i britanska online trgovina Asos koja na svojim stranicama nudi više od 850 brendova i dostavlja u više od 140 zemalja diljem svijeta. Sve to priuštilo je Asosu titulu najpopularnije online trgovine, a njegovoj popularnosti doprinosi i činjenica da na njemu svoje nove komade naručuju i zvijezde kao što su glumica Elle Fanning i kći bivšeg američkog predsjednika Malia Obama.

Na drugom mjestu najpopularnijih online trgovina je H&M nakon kojeg slijedi Macy's te Zara. U prvih deset našli su se i ruski brend Wildberries, Forever 21, Gap, Urban Outfitters, Zappos te Jabong.

Linker
19. travanj 2024 18:46