Proljeće/ljeto 2017.

Senzualna proljetna kolekcija dizajnerice Aleksandre Dojčinović

Decker+Kutic
Kampanjom za najnoviju kolekciju, koja će se ovih dana naći i u prodaji u Lei Lou trgovinama, Aleksandra Dojčinović najavljuje proljeće i ljeto s vizijom u kojoj dominira senzualnost kao novi moment u bogatom dizajneričinom opusu.

Posebnost ove kampanje je u tome što je snimana paralelno s održavanjem modne revije u povijesnom prostoru Hrvatskog državnog arhiva, nekadašnje Nacionalne sveučilišne biblioteke. Secesijski interijer ovaj put je poslužio, osim kao kulisa, i kao savršena opreka suvremenoj kolekciji u kojoj svaki komad odjeće krije jednu tajnu dimenziju, ali i prikrivenu ekstravaganciju. Lei Lou žena ovog će proljeća otkrivati nešto više nego do sada, ali će to raditi nježno, tek toliko da zagolica maštu okoline, zadržavajući svoj prepoznatljivi stil s osjećajem za mjeru.

Decker+Kutic

Kampanja, koju potpisuju Romano Decker i Dejan Kutić, a u glavnim ulogama nastupaju modeli agencije Talia, bajka je s porukom o važnosti knjige kao sredstva bez kojeg se u nijednoj karijeri, pa ni dizajnerskoj, ne može doći do cilja. Knjiga kao protuteža slojevima najfinije čipke i neobrađene svile na prvu djeluje sekundarno u cijeloj priči, međutim zagrebe li se ispod površine, jasno će se vidjeti dizajneričina fascinacija učenjem i nadograđivanjem. Ta se fascinacija očituje u svakoj novoj Lei Lou kolekciji pa tako i ovoj.

Decker+Kutic

Decker+Kutic

Aleksandra u ovo proljeće uvodi neke nove, tamnije nijanse, vječno lijepu bjelinu 'razbijenu' 3D cvjetnim aplikacijama, odijela protkana šljokicama i već prepoznatljive Lei Lou gležnjače u novom izdanju; s otvorenim prstima ili petom. Odabrani komadi iz kolekcije već su se našli u ponekoj glavnoj ulozi na našim i inozemnim crvenim tepisima, ali svoju će punu afirmaciju doživjeti tek ovih dana dolaskom u Lei Lou trgovine u Zagrebu, Splitu i Stuttgartu.

Decker+Kutic

Decker+Kutic

Decker+Kutic

Decker+Kutic

Decker+Kutic

Decker+Kutic

Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy
Make up: Žana Kožul