'Slijedim svoje snove'

Splitska društvena krema na otvorenju Showrooma by Anamarija Asanović

Uz mnoštvo prijatelja i kolega iz svijeta poznatih i slavnih, splitska dizajnerica u rodnom gradu otvorila je prvi samostalni Showroom by Anamarija Asanović

Novootvoreni Showroom by Anamarija Asanović u romantičnom je duhu njenih kreacija, koje odlikuju ponajprije ženstvenost, cvjetni uzorci i nepogrešiv smisao za eleganciju. U šarolikoj ponudi iz njenih novijih kolekcija naći će se kako jednostavniji dnevni komadi, tako i bogato izrađene večernje haljine i vjenčanice. U svom radu dizajnerica koristi prirodne materijale. Uvjerili su se u to i brojna poznata lica koja su ovoga četvrtka došla podržati Anamariju na svečanom otvorenju prvog samostalnog Showrooma by Anamarija Asanović. Najveća podrška nesumnjivo joj je obitelj, otac Aljoša, majka Katarina, brat Antonio i njezin partner Marin Siriščević, a njezine su kreacije razgledali i Fani Čapalija, Doris Dragović, Ana Čagalj i mnogi drugi.

Tomislav Botić & Jure Ravlić

Roditelji Katarina i Aljoša Asanović najveća su joj podrška

Tomislav Botić & Jure Ravlić

Doris Dragović i suprug Mario Budimir

Tomislav Botić & Jure Ravlić

Anamarija i Antonio Asanović

Tomislav Botić & Jure Ravlić

Fani Čapalija

'Sretna sam i vrlo uzbuđena što je otvorenje proteklo u odličnoj atmosferi, jer iza butika stoji mnogo rada, truda i odricanja. Imala sam beskrajnu potporu obitelji, od supruga do roditelja, koji su me od prvih dana poticali da slijedim svoje snove. Rezultat je tu, a novi pothvati tek slijede', poručila je dizajnerica.

Put do uspjeha Anamarija Asanović opisuje kao prepun izazova, no konačnim je rezultatima je i više no zadovoljna. To ne treba čuditi ako znamo da je do 29. rođendana radila i školovala se na nekoliko lokacija u Hrvatskoj i inozemstvu, uspješno plasirala nekoliko kolekcija, u međuvremenu zasnovala obitelj te, kao šećer na kraju, u svom rodnom gradu otvorila i prvi butik.

 

 

 

Tagovi