Profimedia
Bugatti

Stiže linija modnih dodataka Celine Dion

Novi, izazovniji i odvažniji stil pjevačice Celine Dion privukao je pozornost kanadskog brenda modnih dodataka Bugatti s kojim je slavna pjevačica ostvarila svoju prvi modnu suradnju.

Nakon smrti supruga i menadžera Renéa Angélila kanadska pjevačica vratila se glazbi, ali i postala zapažena u modnom svijetu zahvaljujući novom stilistu Lawu Roachu. Osim što je pratila Tjedan visoke mode u Parizu iz prvog reda, Dion je oduševljavala svojim modnim kombinacijama i komadima različitih kuća poput francuskog brenda Celine, američkog Ralph Lauren te francuskog kolektiva Vetements. Najviše je oduševila hoodie majicom tog brenda s otisnutom slikom glumaca Kate Winslet i Leonarda DiCaprija iz filma "Titanic".

KCS Presse / Splash News

Svoju transformaciju u trendsetericu sada je zaokružila prvom modnom suradnjom: slavna pjevačica 21. veljače će predstaviti svoju prvu modnu kolekciju koju je dizajnirala s kanadskim brendom Bugatti. Linija modnih dodataka, odnosno torbica i putnih torbi, sastoji se od više od 200 komada, a radi se o jesenskoj kolekciji.

Profimedia, StarMax

Profimedia, KCS Presse

Linker
19. travanj 2024 18:35