U kolekciji se nalazi i top (121 dol)
 bandier.com
Moda i sport

Svi žele ove tajice: Na listi čekanja je 1000 ljudi

Čak i prije nego što su krenule u prodaju početkom travnja, za tajice sa zvjezdicama postojala je lista čekanja na kojoj se nalazilo preko 500 žena, a potom su se rasprodale – i to dva puta.

Sada se ponovno nalaze u prodaji, a osim onih sa zvjezdicama koje su bile hit i prije nego što su se mogli kupiti, suradnja brendova Bandier i Ultracor iznjedrila je i tajice s printom munje. U novoj kolekciji "Summer Storm", osim tajici, mogu se pronaći i crop top, bomber jakna, sportski grudnjak i kombinezon sa zaigranim uzorkom. Ekskluzivno se mogu kupiti na online dućanu sportske odjeće Bandier koji dostavlja u Hrvatsku. Za tajice postoji lista čekanja na kojoj se trenutno nalazi oko 1000 žena, a mogu se kupiti po cijeni od 196 dolara.

bandier.com
U kolekciji se nalazi i top (121 dol)

bandier.com
Tajice Ultracor x Bandier koštaju 196 dolara

Njihova popularnost, prema objašnjenju brenda sportske odjeće Ultracor, krije se u posebnoj patentiranoj tkanini zbog koje su udobne, a istodobno čine čuda za figuru - u tkaninu su ugrađeni dijelovi koji vizualno podižu stražnjicu te pritišću trbuh čineći ga ravnim. Tajice "Ultra High Lux Bolt" dosežu do gležnja, a mogu se nabaviti u tri boje - crnoj koju krasi print munji s metalik odsjajem, tamnocrvenoj s ružičastim munjama te plavoj koja ispod koljena blijedi u svjetliju nijansu. One s uzorkom zvjezdica još uvijek se mogu kupiti u 5 boja - crnoj, tamnoplavoj, maslinastozelenoj, blijedoružičastoj te u kombinaciji crne i zlatne.

A post shared by BΛNDIER (@bandier) on

bandier.com
Tajice sa zvjezdicama bile su hit čak i prije nego što su se mogle kupiti

bandier.com

Tajice visokog struka izrađene su od čvrstog najlona s dodatkom likre, a kako bi bile još udobnije i bolje izgledale krasi ih i široka gumirana traka oko struka te nemaju šav po sredini. U njima tijelo izgleda bolje nego ikada – bez obzira nosite li ih u teretanu ili u šetnju gradom.

bandier.com

bandier.com

bandier.com
Crop top s munjom (121 dol)

bandier.com
Bomber jakna s printom munje (250 dol)

Linker
19. travanj 2024 13:37