Ljetna moda

Poznate Hrvatice za vruće dane biraju čipku i šljokice

Sezona je vrućina, ali i ljetnih tuluma koje rado posjećuju i poznate dame. A za večernje izlaske pjevačica Natali Dizdar, voditeljica Renata Sopek i modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović odabrale su upečatljive komade ukrašene čipkom i šljokicama.

Zadranka Natali Dizdar (32) na otvorenje noćnog kluba u Bolu pojavila se u haljini prekrivenoj šljokicama u duginim bojama. Crna minica sa sjajnim detaljima otkrila je njezine vitke noge, a kulerski štih osigurala je kožnata jaknica prebačena preko cijele kombinacije. Pjevačica, koja je nedavno predstavila svoj treći album "Iluzije", za nastupe često bira cipele s visokim potpeticama, a nije joj problem ni u njima plesati čitavu noć.

Natali Dizdar

Voditeljica Renata Sopek i u 39. je godini "ultrafit" pa joj sve odlično pristaje. Bez problema može nositi minice, a onu šljokičastu odabrala je za večernji provod na otoku Pagu. Uz nju je iskombinirala slip majicu s čipkanim detaljima, a preko svega je prebacila trendi ogrtač bez rukava. Svoju je kombinaciju začinila crnim sandalama s remenčićima, a pažnju je poklonila i make-up te kosi koju isplela u idealnu ljetnu frizuru - pletenicu.

Renata Sopek

Kreacije modne marke Lei Lou nose brojne poznate Hrvatice, a i sama je vlasnica brenda Aleksandra Dojčinović (36) odlična ambasadorica svog dizajna. Pomno prati trendove pa ne čudi što je za otvorenje plesnog festivala u Šibeniku, odabrala cipele u hit boji sezone - crvenoj. Uz crnu slip haljinu s čipkastim porubom odjenula je upečatljiv gillet, a monokromatsku odjevnu kombinaciju zaokružila je klasičnom torbicom modne kuće Chanel.

Aleksandra Dojčinović

Linker
16. travanj 2024 22:55