indie moda

5 indie brendova o kojima će se pričati u 2017.

Kombinacija bezličnih komada iz ponude high street brendova, onih u koje smo 'uložile' još u prošlom stoljeću i onih koje smo ponijele kući 'jer je bila prilika' - tako otprilike izgleda ormar većine zaposlenih žena.

Nova godina, nova prilika za unaprjeđenje osobnog stila: vrijeme je da se otarasite starih navika posjećivanja jednih te istih dućana i obratite pažnju na nove brendove (i dizajnere koji stoje iza njih) te na vrijeme "ulovite" komade koji će osvježiti vašu garderobu.

S obzirom na to da nema mnogo boljih načina za započeti ženski razgovor od komentiranja novih, cool komada predlažemo da uložite baš u takve. Predstavljamo vam pet indie brendova u čijim modelima nećete proći nezamijećeno (a i vaše će prijateljice biti ljubomorne).

Rarely

Iako se radi o prilično novom madridskom brendu (na tržištu je niti godinu dana), Rarely je već osvojio simpatije trendseterica diljem svijeta. Osim majica i bodyja sa simpatičnim natpisima i genijalnim grafikama, u ponudi imaju i nekoliko fantastičnih kožnatih komada, a uz to, niti cijene nisu astronomske.

Orseund Iris

Svevremenski, šik komadi koje možete nositi cijele godine glavni su aduti kuće Orseund Iris. Svilene košulje, majice s vanjskim šavovima i pamučni korzeti samo su neki od komada zbog kojih ćete se, baš poput brojnih Instagram influencerica, u ovaj njujorški brend zaljubiti na prvi pogled.

Loq

Volite block potpetice i klasične modele cipela, ali u modernoj interpretaciji? U tom slučaju, Loq je pravi brend za vas. Dizajnirane u Los Angelesu, a proizvedene u Španjolskoj, cipele izrađene od visokokvalitetne kože rezervirane su za one nešto dubljeg džepa, no kako se radi o svevremenskim komadima, u njih se svakako isplati uložiti.

BreeLayne

Dizajnerica iz Los Angelesa inspiraciju crpi iz putovanja, prirode i svega vintage - pa tako i materijala. Njezini su modeli, naime, izrađeni od kože i luksuznih, ali recikliranih tkanina. Romantične haljine, ženstvene suknje i neobični topovi samo su neki od komada koji su našli svoje mjesto u njezinoj ljetnoj kolekciji.

Water Clothing

Inspirirani opuštenim, a ujedno i buntovnim kalifornijskim lifestyleom, dizajneri Edwin i Zion Lora stvaraju jedinstvene modele u kojima ćete se osjećati nevjerojatno chic. Radi se o ručno rađenim statement modelima izrađenim od najfinijih tkanina koji su, uz to, unisex (što će nekima možda opravdati poprilično visoke cijene).

Linker
16. travanj 2024 18:56