Getty Images
TREND

Crno-bijeli klasik: Hit komad s točkicama koji svi obožavaju

Košulja s velikim crnim točkama i naglašenim rukavima, koja podsjeća na osamdesete, osvojila je trendseterice i preplavila Instagram.

Radi se o komadu iz nove kolekcije francuskog brenda Jacquemus koji obožavaju zvijezde kao što su modeli Emily Ratajkowski i Kendall Jenner. Luksuzni brend vodi Simon Porte Jacquemus poznat po neobičnim odjevnim predmetima s detaljima kao što su prenaglašeni rukavi koji su trenutačno neizostavni, osobito kada su u pitanju košulje. Njegova najnovija kreacija koja je osvojila trendseterice je bijela bluza s crnim točkicama koja dolazi i u obliku jednako popularnog preklopnog topa. Osim što sadrži jedan hit element ove sezone - prenaglašene rukave, taj komad dolazi i u uzorku koji svi žele. Točkice su preplavile dućane, a s crno-bijelim klasikom poput ovog nećete imati problema kod kombiniranja: odlično će stajati na suknju olovka kroja, ali i hlače i štikle za ležerniju prigodu.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 27:  A model walks the runway during the Jacquemus show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2017 on September 27, 2016 in Paris, France.  (Photo by Thierry Chesnot/Getty Images)
Getty Images

Here's my Cruella de Vil look minus the Dalmatian fur plus a set of XL eye circles for extra drama

Objavu dijeli Claire Beermann (@cestclairette)

In a Gucci zone...

Objavu dijeli Sonya Molodetskaya (@sonyaandthecity)

@jacquemus girl at the @tommyhilfiger dinner

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

French break @casiomontres #casiocollection

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

European summer in my mind #DolceVita i come to you

Objavu dijeli Marta Cygan (@lifeofboheme)

Linker
19. travanj 2024 04:35