REUTERS
NOVA STILSKA IKONA

Efekt Meghan: Svi modni dodaci koje ona nosi su - rasprodani

Iako još nije službeno postala članica britanske kraljevske obitelji, čini se da je već stekla svoje obožavatelje – osobito kada je u pitanju njezin stil.

Svima je poznato da se sve što vojvotkinja Catherine odjene rasproda u rekordnom roku te da su i njezina djeca, princ George i princeza Charlotte, već pravi trendseteri. Ipak, moćni trio s britanskih kraljevskih dvora od sada ima opasnu konkurenciju: američku glumicu Meghan Markle. Iako se proslavila svojom ulogom u serijalu "Suits", tek je nakon što je otkriveno da je ona nova ljubav princa Harryja shvatila što znači prava popularnost. Svaki njihov korak pod budnim je okom javnosti: svi su oduševljeni njihovim prvim javnim izlaskom i s nestrpljenjem čekaju kada će se par napokon zaručiti.

Britain's Prince Harry (R) arrives with girlfriend actress Meghan Markle at the wheelchair tennis event during the Invictus Games in Toronto, Ontario, Canada September 25, 2017. REUTERS/Mark Blinch
REUTERS

I dok britanska, ali i svjetska javnost prati njihov svaki korak, žene prate i Meghanin modni stil. Naime, otkako je prije nekoliko dana stigla s princem Harryjem na Invictus Games u Toronto - i to držeći se za ruke što nije uobičajeno u kraljevskom protokolu – glumica je stvorila pravu pomamu za modnim dodacima koje je tom prilikom nosila. Naravno, sada već svi pričaju o "Efektu Meghan" jer su sunčane naočale brenda Finlay & Co, koje je nosila taj dan, gotovo rasprodane.

Britain's Prince Harry (R) arrives with girlfriend actress Meghan Markle at the wheelchair tennis event during the Invictus Games in Toronto, Ontario, Canada September 25, 2017. REUTERS/Mark Blinch
REUTERS

- Narudžbe su odletjele u nebo. Stranica se srušila dvaput, a u 24 sata smo zaradili više od 24 tisuće dolara – otkrio je suosnivač brenda David Lochhead i dodao kako ih već godinama nose pjevačica Rihanna, model Gigi Hadid i glumica Jessica Alba, ali dosad nisu doživjeli ovakvu pomamu.

Unisex sunčane naočale za koje treba izdvojiti 180 dolara Meghan je kombinirala s jednostavnim outfitom za prvi službeni odlazak na događanje s princem Harryjem. Nosila je traperice brenda Mother Denim, predimenzioniranu košulju s potpisom svoje prijateljice dizajnerice Mishe Nonoo, smeđe balerinke brenda Sarah Flint, koje su trenutačno rasprodane, te smeđu shopping torbu Everlane koja je sada dostupna u samo jednoj od ukupno četiri boje.

Britain's Prince Harry (R) arrives with girlfriend actress Meghan Markle at the wheelchair tennis event during the Invictus Games in Toronto, Ontario, Canada September 25, 2017.   REUTERS/Mark Blinch
REUTERS

Linker
19. travanj 2024 14:12