REUTERS
GIGI BOOT

Gigi Hadid dizajnirala idealne gležnjače

Supermodel današnjice Gigi Hadid ne odmara ni trenutka. Nakon što je bila sveprisutna na modnim pistama u New Yorku, Londonu, Milanu i Pariz, 21-godišnjakinja sada je otkrila ekskluzivan dizajn za brend Stuart Weitzman, koji je dio kolekcije jesen/zima.

Gležnjače s vezicama i blok petom dostupne su u tri upečatljive boje: crnoj s krokodilskim uzorkom, bakrenoj i srebrnoj nijansi, a američka manekenka predstavila ih je u kratkom filmu koji je režirao James Franco. Radnja se odvija u dvorani za boks, što je očita poveznica s njezinim režimom vježbanja, a s obzirom da je u njima uspjela pobijediti muškarca - sigurno su jako udobne.

S brendom Stuart Weitzman Gigi Hadid surađuje već neko vrijeme. Bila je zaštitno lice prošle dvije sezone, a sada je u suradnji s poznatim dizajnerom obuće napokon dizajnirala i "Gigi Boot". Ekskluzivna kolekcija ima i humanitarnu stranu - brend Stuart Weitzman obvezao se izgraditi tri škole u Laosu, Gani i Gvatemali. Iako su se svi nadali da će se raditi o čizmama iznad koljena, s obzirom na to da ih slavna manekenka obožava, njezin prvi dizajn oduševio je trendseterice.

Ovo nije prvi put da se Gigi okušala u dizajniranju. Nedavno je u suradnji s dizajnerom Tommyjem Hilfigerom osmislila liniju koja je predstavljena na Tjednu mode u New Yorku, a koju su iz prvog reda pratili Taylor Swift, Kris Jenner i Lewis Hamilton.

Linker
14. travanj 2024 21:02