Profimedia, AKM-GSI
ZABORAVITE NA TANKINI

Hit kupaći kostim koji će ove godine vladati plažama

Iako nam je tek proljeće pred vratima, već se veselimo ljetu i novim modnim kombinacijama za šetnje osunčanim ulicama, a osobito onima u kojima ćemo se izležavati na plaži. I upravo zbog toga nikada nije prerano za razmišljanje o idealnom kupaćem kostimu.

S novim kolekcijama u dućane su stigli i savršeni komadi za ovogodišnje brčkanje u plićaku, a u odabiru idealnog kupaćeg kostima pomoći će vam online trgovina Lyst koja je otkrila koji su trenutačno najpopularniji stilovi te na koje bi ove godine trebali zaboraviti.

Ako se u vašem ormaru skriva tankini, pravo je vrijeme da razmislite o novom kostimu. U usporedbi s prijašnjim godinama, taj dvodijelni komad, koji se ističe po tome što mu je gornji dio top na naramenice, drastično gubi na popularnosti. S druge strane, pak, je trend koji vlada već nekoliko sezona, a zadržat će se i ovog ljeta - svi žele jednodijelni kupaći kostim. Potražnja i prodaja tog klasika porasla je za 436 posto samo prošle godine. Za sve koje traže hit komad u kojem će istovremeno odlično izgledati - jednodijelni je odgovor. Osim što se njime jednostavno mogu sakriti nedostaci, jednako tako može biti iznimno seksepilan. Različiti modeli nude pregršt mogućnosti - od klasičnih, sportskih pa sve do onih izazovnih s izrezima ili pak volanima i mašnama kao detaljima. Pogledajte jednodijelne komade zbog kojih jedva čekamo ljeto!

Linker
25. travanj 2024 14:11