Novi lookbook brenda Frame

Hit model hlača koji ostaje s nama i iduće sezone

Američki brend Frame osnovan je 2012. godine i vrlo brzo je od omiljenog 'backstage' brenda traperica kojeg nose manekenke postao jednim od glavnih modnih igrača na svjetskoj sceni. Pogotovo kada govorimo o postavljanju trenda popularnih modela hlača.

To se dogodilo ove godine kada su predstavili model dekonstruiranih traperica Le Mix. Dizajnerski tim u Los Angelesu poigrao se starim traperom od kojeg su napravili nove hlače koje izgledaju ležerno, udobno i jako chic. To je bilo dovoljno da se trend proširi velikom brzinom i među brojnim high street brendovima. Europska ležerna modna estetika njihova je inspiracija, a sve se proizvodi u Los Angelesu. Četiri ready to wear kolekcije godišnje brzo nestanu s polica, a rado ih nose poznate svjetske dame poput Care Delevingne, Kate Moss, Rosie Huntington Whiteley te slavne pjevačice Rihanna i Beyonce. Ovih su dana lansirali lookbook svoje predjesenske kolekcije za iduću godinu i najavili ostanak jednog bitnog trenda - hlače dužine 7/8. Tako da - goli gležnjevi ostaju s nama i u novoj godini!

Nogavice hlača završavaju velikim zvonom, a dolaze i u drugim vrstama materijala, osim trapera. S nama ostaju i popularne boyfriendice u dužim i kraćim varijantama, a nosit će se i trapezice visokog struka dužine do gležnja. Pogledajte modele hlače koje ćemo nositi iduće sezone!

Linker
20. travanj 2024 16:25