Tomislav Valent
'IT' IZLAZAK

Iva Jerković i Nina Mia nose 'must have' sezone - svaka na svoj način

Voditeljice Iva Jerković i Ecija Ivušić, arhitektica Nina Mia Čikeš i glumac Miran Kurspahić samo su neki od poznatih koji sinoć nisu propustili službeno otvorenje novog zagrebačkog bara.

Bijela boja, kraljica ljeta, posve je uzmaknula pred svojom suprotnošću - dame su u zagrebačkom izlasku uhvaćene u modnim kombinacijama u crnom, a adut i ove jeseni i dalje ostaje - nepogrešiva, vječna, moćna crna kožna jakna. Iva Jerković nosila ju je uz malu crnu haljinu i štikle boje pudera, a Nina Mia Čikeš uz crne hlače i 'špic' crne cipele s maštovito (i trendi) istaknutim vezanjem. I dok je Ivin 'kožnjak' u klasičnom bikerskom stilu, Nina Mia odlučila se za primjerak uzdignutih ramena i sa zanimljivim detaljem s prednje strane.

I Ecija Ivušić došla je u crnom, i to u kombinezonu s bijelim obrubom, koji je podjsećao na kimono u kombinaciji s hlačama.

Treba li reći da jedan poznati modni provokator svoju dragu ni ovaj put nije pratio u samozatajnom izdanju - Miran Kurspahić je s djevojkom Ninom Mijom Čikeš došao u sakou i kravati, znakovito bez košulje, te trapez trapericama i nije mogao proći neprimjetno.

Pr

Pr

Promo

PR

Linker
06. ožujak 2024 11:48