Profimedia, AKM-GSI
Streetstyle trend

Iz kreveta u grad: Svilenu pidžamu prošećite ulicom baš poput Victorije Beckham

Trendseterice diljem svijeta prigrlile su neobičan trend - od jutra do mraka ne izlaze iz svojih fensi pidžama!

Hvala onomu tko je zaslužan za to što su fensi pidžame in - napisala je ispod videa na svom Instagram profilu glumica Salma Hayek Pinault, pozirajući pritom u šarenim palazzo hlačama i pripadajućoj košulji. S njom bi se složile i britanska dizajnerica Victoria Beckham i američko TV lice Kourtney Kardashian.



Obje su se, naime prošetale gradom u svilenim kompletima - Victoria Beckham u kariranom svijetloplavom, a Kourtney Kardashian u crnom s čipkom.

New York, NY  - Victoria Beckham struts her stuff after attending a business meeting in Manhattan today.  The former singer turned fashion designer rocked a trendy blue plaid shirt with matching trousers for today's look.

Pictured: Victoria Beckham

BACKGRID USA 7 JUNE 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 335615791, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Victoria Beckham


Calabasas, CA  - Kim Kardashian supports Mason at his art class with Kourtney and Jonathan Cheban. Kim is wearing a grey sweatsuit paired with beige heels. Kourtney looks chic in all black wearing trousers and a blouse. The three joke around together while killing time.

Pictured: Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Jonathan Cheban

BACKGRID USA 6 JUNE 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 335326475, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Kourtney Kardashian


I doista, komadi nalik pidžamama i spavaćicama, poput slip haljina do gležnja, postali su uobičajena pojava na ulicama i crvenim tepisima diljem svijeta, a nose ih i manekenke na revijama modnih kuća Gucci, Lanvin i Dolce & Gabbanna. Dakako, radi se o modelima od finijih tkanina, poput svile i satena, kojima se postiže elegantan izgled. Oni hrabriji odlučit će se za total pidžama look, ali košulje i topovi s čipkom sjajno izgledaju i u kombinaciji s trapericama! U nastavku pogledajte odabrane modele.

otherstories.com
& Other Stories


asos.com
Asos


zara.com
Zara


oysho.com
Oysho


zara.com
Zara


mango.com
Mango


zara.com
Zara



Linker
17. travanj 2024 22:55