Getty Images
Hit modeli

Metalik, baršun i koža: Kul tenisice kao stvorene za jesenske dane

Do sada već napamet znate sve jesenske trendove koji se tiču odjeće, a što je sa svima omiljenim tenisicama? Ako su vam dosadile kožnate bijele tenisice, ove jeseni mogu se pronaći metalik i baršunasti modeli.

Rijetko koja obuća odolijeva sezonama poput tenisica, bilo proljeće ili jesen, za njima uvijek posežemo, i to posljednjih nekoliko godina ne samo za sportske minute - već i za posao ili večernji izlazak. Bijele tenisice postale su obuća koju svjetske trendseterice nose na svilene haljine, a ove sezone na njihovo mjesto došli su neki novi modeli. Naime, jedne od popularnijih modela ove godine su tenisice s platformom, a u stopu ili slijede i "ružnjikave" tenisice za trening poput Balenciaginog modela Triple S. Kreativna direktorica njujorškog dućana s tenisicama "Kith" Emily Oberg otkrila je kako žene sve češće biraju nositi tenisice koje izgledaju kao da su posvađane s modom, a ipak su trendi.

Pregnant Lucky Magazine editor Eva Chen attends Miu Miu SS 2015 at Palais d'I�©na on October 1, 2014 in Paris, France.
<P>
Pictured: Eva Chen
<P><B>Ref: SPL855266  011014  </B><BR/>
Picture by: Christopher Peterson / Splash News<BR/>
</P>
<P><B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Christopher Peterson/Splash News

Rekla je i kako se među najpoželjnijim brendovima nalaze Nike, Adidas i Puma te da primjećuje kako sve više brendova "vadi modele iz naftalina", baš kao što su Nike Cortez model koji je postao neizbježan na street style fotografijama. Retro i jednostavne tenisice vladaju i dalje, nakon Adidasovog Stan Smith modela, Gazelle su preuzele vodeću poziciju, a nose ih i Alessandra Ambrosio, Kourtney Kardashian, Lily Aldridge, Naomi Campbell, a model iz 90-ih omiljen je bivšeg modela Kate Moss. Furaju se i metalik Nike Air Max iz '97. godine te omiljena obuća kalifornijskih skejtera Vans Old Skool, a osim retro tenisica šik su i one futurističke poput Adidas NMD R1. U moru metalik i modela neutralnih boja ističu se i ružičaste tenisice. Naime, prema podacima s društvene mreže Pinterest, otkad je "milenijski ružičasta" proglašena bojom godine potražnja za ružičastim tenisicama porasla je čak 55%. U nastavku pogledajte jednostavne modele te one šljokičaste, baršunaste i pletene koji će se nositi ove jeseni.

Promo
Puma Basket, 769 kn, Shoe Be Do

buzzsneakers.com
Adidas NMD R1, 1099 kn

Shooster
Puma Cleated Creeper, 1229 kn

Promo
Pepe Jeans, 499 kn, Shoe Be Do

buzzsneakers.com
Reebok Princess, 459 kn

net-a-porter.com
Golden Goose Deluxe Brand, 325 eur

buzzsneakers.com
Gazelle, 749 kn

Promo
Reebok Club C 85, 699 kn, Shoe Be Do

buzzsneakers.com
Nike Cortez, 649 kn

Promo
Vans Old Skool, 579 kn

Shooster
Nike Cortez Premium, 689 kn

net-a-porter.com
Nike Cortez Velvet, 90 eur

buzzsneakers.com
Nike Huarache, 599 kn

Promo
Adidas Stan Smith, 849 kn, Shoe Be Do

Promo
Hogl, 1399 kn

Shooster
Nike Air Max '97, 1299 kn

Linker
19. travanj 2024 23:00