U NOVOM SPOTU

Modna inspiracija: Severina spojila nespojive komade

Nakon što je prije manje od dva mjeseca objavila baladu "Kao", Severina najavljuje novu pjesmu čiji će spot objaviti u ponedjeljak, a u kojem je zablistala u zanimljivom, sportskom izdanju.

Nakon što je prije manje od dva mjeseca objavila baladu "Kao", Severina najavljuje novu pjesmu čiji će spot objaviti u ponedjeljak, a u kojem je zablistala u zanimljivom, sportskom izdanju.

Najavljeni singl je drugi po redu s njezinog novog albuma, a svi koji su do sada čuli pjesmu i vidjeli spot slažu se da je ovo pjesma koja može stati uz bok svjetskoj produkciji te će biti veliki klupski hit, koji je za Severinu napisao kantaoutor Jala Brat.

- Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom "otrovala" - poručio je Jala Brat koji potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman bio zadužen KC Blaze, čime je Severina još jednom potvrdila da je glazbeni kameleon.

Osim što se odlično snalazi u svim glazbenim žanrovima, naša pjevačica je i prava modna kameleonka. Za upečatljiv sportski styling i ovog je puta bio zadužen Petar Trbović, stilist s kojim Severina surađuje već deset godina.

- Nastojim uvijek komunicirati trenutak u vremenu jer moda nije samo komad odjeće, već njome i neverbalno komuniciramo. Ovaj styling odlično odgovara pjesmi "Otrove", ali i dočarava neke tenedencije koje se trenutačno događaju u modnoj industriji. Naime, situacija se potpuno promijenila: sada se više ulica ne inspirira visokom modom, već se dizajneri inspiriraju ulicom. Mladi ljudi kombiniraju sve što im dođe pod ruku, spajaju ono što se na prvi pogled čini nespojivo, a upravo je takav i sportski styling iz novog Severininog spota - otkrio nam je Petar Trbović sve o modnoj kombinaciji koja se sastoji od sportskog topa i šilterice kombiniranih s kožnatim hlačicama s resicama i mrežastim kombinezonom.

Linker
26. travanj 2024 03:17