LAKOĆA KOMBINIRANJA

Ove jeseni su hit jednostavni, ali efektni modni komadi

Jesen je i službeno stigla, a uz kišne kapi tu i tamo nas razveseli i pokoja zraka sunca. Ipak, i uz najpreciznije meteorološke prognoze ponekad je teško znati kakvo nas vrijeme očekuje. Upravo zato, pametno je u svom ormaru imati savršene komade za baš svaki jesenski dan pred nama.

Plisirana suknja ne silazi s trona najpoželjnijih modnih komada, pa ako još niste, pravi je trenutak da pronađete idealnu, onu koja će se savršeno uklopiti u stil koji njegujete. Možete ju nositi uz običan t-shirt, ali i uz zanimljive pulovere ili pak uske dolčevite – za koju god da se kombinaciju odlučite, metalik plisirana suknja bit će ‘It’ komad vašeg stajlinga. Kad govorimo o obući, ove jeseni, baš kao i svake, gležnjače su neophodan par cipela za vaš ormar. Uz njih pristaje vama najdraži par traperica, ali i suknje svih dužina, krojeva i materijala. I dok njih najčešće nosimo upravo u jesen, iz bijelih se košulja ne skidamo cijele godine. Idealne su za ljetne večeri, poslovne sastanke tijekom cijele godine, ali i odlaske u kino i na piće s prijateljima. U jesenskim danima bijele košulje obožavamo kombinirati s lijepim kardiganima, a njihova je čar upravo u raznolikosti – stroge i poslovne, širokog kroja, vintage i s volanima – nose se baš sve, a kombiniraju se lako i efektno. U hladnijim danima na bijele košulje je idealno prebaciti kožnu jaknicu, a kao dodatak cjelokupnom stajlingu fantastično će se uklopiti i efektna torbica u upečatljivoj i lijepoj boji.

Super jesenski komadi najbolje se kombiniraju kad je svaki od njih jednostavan, a taman toliko upečatljiv da vaš cjelokupni stajling ne ostavlja nezanimljiv dojam. Baš takve artikle ove jeseni u svojoj ponudi ima City Center one, a ovo je njihov trenutni top 5!

Gležnjače Schutz, XYZ, 2769 kn; Jakna, Springfield, 459 kn; Košulja BlendShe, Kruna Mode, 389 kn; Suknja, Only, 319 kn; Torbica Replay, Fashion & Friends, 670 kn

Linker
19. travanj 2024 22:14