CHANEL

Sandale koje će ovog ljeta svi željeti

Nove sandale kuće Chanel osvojile su trendseterice jer izgledaju poput ljetne verzije njihovih balerinki, a njihove dostojne i mnogo jeftinije zamjene popunile su police high street dućana.

Najprije su sve osvojili klasičnim balerinkama u dvije boje koje će u modnom svijetu uvijek biti kultni komad, a nakon toga s cipelama s remenčićem oko gležnja, također u dvije nijanse, koje su odmah nakon lansiranja kolekcije bile rasprodane. Sada francuski brend Chanel ima novog asa u rukavu – zatvorene ravne sandale.

Guess what part of this outfit I made JUSTGUESS

Objavu dijeli Leandra (Medine) Cohen (@leandramcohen)

Luksuzna modna kuća ima novi komad koji je osvojio trendseterice. Radi se o ljetnoj verziji prepoznatljivih balerinki s crnim prednjim dijelom, ali ovog puta su pete otvorene. Najdraži dodatak nam je remenčić koji se proteže vrhom stopala, dodajući jedan sitan, ali ženstven detalj, po kojem je Chanel poznat. U model se zaljubila i modna blogerica i dizajnerica Leandra Medine koja je odabrala sandale u kremasto-crnoj kombinaciji. I dok za Chanelovu verziju odličnog ljetnog komada treba izdvojiti više od 6000 kuna, u high street dućanima pronašli smo slične modele po mnogo pristupačnijoj cijeni.

Chanel (710 funti)

H&M (19,99 €)

Topshop (32€)

H&M (39,99 €)

Stradivarius (179,90 kn)

Zara (179,90 kn)

Mango (449,90 kn)

Zara (149,90 kn)

Karla (590 kn)

Bershka (179,90 kn)

Zara (179,90 kn)