Getty Images
10 modela za trendi ljeto

Slama na glavi: Nose se šeširi!

Zaštititi lice od sunčevih zraka ili sakriti lošu frizuru: dobar izbor su šeširi fedora i panama ili, pak, ekstravagantni modeli širokog oboda.

Neka se u vašoj torbi za plažu, uz obaveznu kremu sa zaštitnim faktorom, nađe i šešir koji će pružiti dodatnu zaštitu od sunca, a pritom ćete izgledati veoma šik. One koje baš žele privući pažnju neka odaberu modele sa širokim obodom ili s ekstravagantnim detaljima - poput onog kojeg je kreirala njujorška dizajnerica Rosie Assoulin.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12:  A model poses at Rosie Assoulin Presentation September 2016 at New York Fashion Week on September 12, 2016 in New York City.  (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images)
Getty Images

Pažnju će privući i modeli sa zanimljivim natpisom, bilo da je izvezen na obodu ili isprintan na svilenoj trakici šešira. Klasičarke će pak odabrati jednostavnije modele koje "podižu" raznobojne trakice i mašne. Umjesto modela u prirodnoj boji slame, trendeseterice ovoga ljeta odabiru i obojane modele. U nastavku pogledajte modele koje smo pronašli.

Mašna kao detalj (Stradivarius, 59 kn)

Izvezeni model (Mango, 129 kn)

Šešir s natpisom (Boudoir, 650 kn)

Šešir Seafolly (Paris Lingerie, 254 kn)

Rupičasti model (Woman’secret, 160 kn)

Šešir s kožnatom vrpcom (Mohito, 69 kn)

Šešir s izvezenom trakom (House, 69 kn)

Model s pomponima (59 kn, Sinsay)

netaporter.com
Šešir Sensi Studio (57 eur, Net-a-Porter)

Pripremile Anela Martinović, Iva Gradišer i Dina Dončević

Fotografije Vladimira Spindler

Linker
24. travanj 2024 23:34