Getty Images
gloria in

Utrčavanje u novu sezonu: Trenirke su ponovno u trendu

Udobnost je dovedena na glamuroznu razinu na kojoj se sportski komadi od satena i pliša nose uz duge kapute, bunde, štikle i nakit.

Kupnja trenirke dobra je investicija - čak i ako nemate namjeru početi s vježbanjem. Nakon što su, naime, kuće poput Guccija, Diesela i Alexandera Wanga prezentirale svoje verzije tog sportskog komada - a sportski brendovi kao dizajnerice angažirali popularne pjevačice poznate po nekonvencionalnom stilu odijevanja (Puma Rihannu, a Adidas Ritu Oru), trenirka je zasjela na modni tron.

Getty Images

Getty Images

Udobnost i praktičnost u spoju sa seksi i kul notom pokazale su se kao savršena kombinacija. Pamučni se modeli stoga nose uz duge elegantne kapute i bunde od raskošnog krzna, uz što se, osim tenisica, slažu i mokasinke - jedna od kombinacija iz osamdesetih, za koju se mislilo da ni pod kojim okolnostima neće dobiti modni prolaz. Trenirke ravnih nogavica pristaju uz salonke i elegantne torbe, a modeli od satena i pliša uz nakit i cipele s visokim potpeticama.

Na crvenom se tepihu krajem prošle godine u satenskoj trenirci pojavila glumica Kristen Stewart - u modelu koji je posebno za nju dizajnirao ni više ni manje nego Karl Lagerfeld, kreativni direktor kuće Chanel.

Linker
20. travanj 2024 16:31