Instagram/Helena Sopar
Idealne traperice za jesen

Zaboravite skinny traperice i trapezice: Helena Šopar odlično nosi hit traper model

Komad je to koji baš svatko ima u ormaru, a ponuda modela ove je sezone veća nego ikad. Nakon vladavine trapezica i skinny modela traperica, ove jeseni vrijeme je za neke nove hit modele.

Modni stručnjaci su odlučili - ove jeseni skinny traperice su 'out', a nose se one širih nogavica. No, pritom se i dalje može izgledati ženstveno - traperice ravnih nogavica visokog struka, popularni "mom jeans", čine čuda za bokove. Široke nogavice, srednje visoki ili visoki struk i kroj koji seže do gležnja, tri su odlike koje morate tražiti na trapericama prilikom kupnje. Još kad se tome pridodaju zanimljivi detalji poput zakovica, bisernih perli i izvezenih cvjetića, jesen je sve samo ne siva.

A post shared by Helena Sopar (@helenasopar) on

A post shared by Helena Sopar (@helenasopar) on

Među hit modelima posebno se ističu se poderane - iz kojih se već nekoliko sezona ne skidaju trendseterice diljem svijeta - one s nedovršenim porubom te traper culottesice, baš poput onih kakve je odabrala i hrvatska manekenka s londonskom adresom Helena Šopar (31). Uspješna manekenka i vlasnica modnog brenda SOPAR, kojeg je osnovala sa sestrom Tamarom Rebić, odrasla je u svijetu mode pa ne čudi što je dobro upoznata s posljednjim trendovima. Jesen je u London već odavno stigla pa je svoje traperice culotte kroja s nedovršenim porubom isfurala na traper košulju, pulover i flatform cipele na vezanje. U nastavku pogledajte 7 sličnih modela traperica koji se mogu pronaći u ponudi high street dućana.

zara.com
Zara (229,90 kn)

hm.com
H&M (44,99 eur)

pullandbear.com
Pull & Bear (229,90 kn)

pullandbear.com
Pull & Bear (229,90 kn)

mango.com
Mango (249,90 kn)

zara.com
Zara (149,90 kn)

zara.com
Zara (199,90 kn)

Linker
20. travanj 2024 16:48