SVE ZA LJEPOTU
Holivudski botoks party
10.03.2013. 1 Autor: Gloria

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava, crveni tepih ispred Dolby Theatrea prošli se tjedan na trenutke ipak bio zaledio kad su na njega kročila neka ‘smrznuta’ lica, posebno dotjerana za ovogodišnju dodjelu Oscara.

Zategnute do neprepoznatljivosti injekcijama botulinum toksina bile su Catherine Zeta-Jones i Renée Zellweger. Obje 43-godišnjakinje, očito ne mogu se pomiriti s prolaznošću vremena i s tim da se to vidi na njihovim licima: Zeta-Jones, koja je u mladosti bila prava ljepotica, osim botoksa si je priuštila i novu dozu filera pa joj je gornja usna nekako neprirodno položena u odnosu na donju.

Jedini svijetli primjer je Jane Fonda, koja je na komplimente odgovorila da nevjerojatno mladolik izgled u 75. godini zahvaljuje – redovnom seksu, vježbanju i dobrom plastičnom kirurgu.

– Napravio je dobar posao: maknuo mi je vrećice ispod očiju i popravio ‘viseće’ obraze, ali ostavio mi je moje bore – baš kako sam htjela – objasnila je Jane Fonda, uz koju je tri godine mlađa Faye Dunaway – čije je lice prepuno implantata – izgledala poput njezine vremešne tetke.

27.07.2015.
kosa_pegla_00

6 najčešćih pogrešaka kod peglanja kose

˝Ispeglana kosa˝već je dulje vrijeme hit među ženama...

23.07.2015.
Gisele_Bundchen_00

Njegujte kosu poput profesionalca – 5 savjeta za pranje

Lijepa i njegovana kosa važan je dio stylinga...

02.07.2015.
Portrait of a girl applying mascara on a green background

Izbjegnite 5 najčešćih pogrešaka u nanošenju maskare

Maskara je za većinu neizostavan kozmetički proizvod koji...

14.07.2015.
Scholl_800

Dijamanti i zeleni kavijar za prekrasna stopala

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava,…

1
komentar

Connect with Facebook