SVE ZA LJEPOTU

Holivudski botoks party

10.03.2013. 1 Autor: Gloria

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava, crveni tepih ispred Dolby Theatrea prošli se tjedan na trenutke ipak bio zaledio kad su na njega kročila neka ‘smrznuta’ lica, posebno dotjerana za ovogodišnju dodjelu Oscara.

Zategnute do neprepoznatljivosti injekcijama botulinum toksina bile su Catherine Zeta-Jones i Renée Zellweger. Obje 43-godišnjakinje, očito ne mogu se pomiriti s prolaznošću vremena i s tim da se to vidi na njihovim licima: Zeta-Jones, koja je u mladosti bila prava ljepotica, osim botoksa si je priuštila i novu dozu filera pa joj je gornja usna nekako neprirodno položena u odnosu na donju.

Jedini svijetli primjer je Jane Fonda, koja je na komplimente odgovorila da nevjerojatno mladolik izgled u 75. godini zahvaljuje – redovnom seksu, vježbanju i dobrom plastičnom kirurgu.

– Napravio je dobar posao: maknuo mi je vrećice ispod očiju i popravio ‘viseće’ obraze, ali ostavio mi je moje bore – baš kako sam htjela – objasnila je Jane Fonda, uz koju je tri godine mlađa Faye Dunaway – čije je lice prepuno implantata – izgledala poput njezine vremešne tetke.

26.07.2016.
parfume2

Zavodljiv parfem koji obožava i Kate Moss

Jedna od najpoznatijih svjetskih vizažistica prije tri godine...

26.07.2016.
naslovna-lakovi

5 kombinacija lakova za nokte koje dobro pristaju brončanom tenu

Dva su uvijek bolja od jednog – osobito...

24.07.2016.
kremezasuncanje

Kako do savršene preplanule puti u par dana

Ovog ljeta si ne možete priuštiti dugi odlazak...

22.07.2016.
Lana Jurcevic_8

Lana Jurčević i optika Anda – savršen spoj glazbe i mode

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava,…

1
komentar