SVE ZA LJEPOTU
Holivudski botoks party
10.03.2013. 1 gloria

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava, crveni tepih ispred Dolby Theatrea prošli se tjedan na trenutke ipak bio zaledio kad su na njega kročila neka ‘smrznuta’ lica, posebno dotjerana za ovogodišnju dodjelu Oscara.

Zategnute do neprepoznatljivosti injekcijama botulinum toksina bile su Catherine Zeta-Jones i Renée Zellweger. Obje 43-godišnjakinje, očito ne mogu se pomiriti s prolaznošću vremena i s tim da se to vidi na njihovim licima: Zeta-Jones, koja je u mladosti bila prava ljepotica, osim botoksa si je priuštila i novu dozu filera pa joj je gornja usna nekako neprirodno položena u odnosu na donju.

Jedini svijetli primjer je Jane Fonda, koja je na komplimente odgovorila da nevjerojatno mladolik izgled u 75. godini zahvaljuje – redovnom seksu, vježbanju i dobrom plastičnom kirurgu.

- Napravio je dobar posao: maknuo mi je vrećice ispod očiju i popravio ‘viseće’ obraze, ali ostavio mi je moje bore – baš kako sam htjela – objasnila je Jane Fonda, uz koju je tri godine mlađa Faye Dunaway – čije je lice prepuno implantata – izgledala poput njezine vremešne tetke.

13.09.2014.
modeli_vježbe

Kojim vježbama slavni top modeli održavaju formu?

Nedavno je završio njujorški Tjedan mode pa su...

02.09.2014.
CA: Wallis Annenberg Center for the Performing Arts Inaugural Gala Red Carpet Arrivals

Charlize Theron otkrila svoju dnevnu rutinu i tajnu vitkog izgleda

Charlize Theron (39) za rujansko izdanje magazina Modern...

29.08.2014.
usne

Što odabir boje ruža za usne govori o vama?

Psihologija boja u suvremeno doba nije nepoznanica i...

26.08.2014.
Gisele Bundchen

Gisele Bundchen i bez imalo šminke zrači ljepotom

Pojavivši se nedavno na aerodromu bez imalo šminke...

1
komentar

Connect with Facebook