SVE ZA LJEPOTU
Holivudski botoks party
10.03.2013. 1 Autor: Gloria

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava, crveni tepih ispred Dolby Theatrea prošli se tjedan na trenutke ipak bio zaledio kad su na njega kročila neka ‘smrznuta’ lica, posebno dotjerana za ovogodišnju dodjelu Oscara.

Zategnute do neprepoznatljivosti injekcijama botulinum toksina bile su Catherine Zeta-Jones i Renée Zellweger. Obje 43-godišnjakinje, očito ne mogu se pomiriti s prolaznošću vremena i s tim da se to vidi na njihovim licima: Zeta-Jones, koja je u mladosti bila prava ljepotica, osim botoksa si je priuštila i novu dozu filera pa joj je gornja usna nekako neprirodno položena u odnosu na donju.

Jedini svijetli primjer je Jane Fonda, koja je na komplimente odgovorila da nevjerojatno mladolik izgled u 75. godini zahvaljuje – redovnom seksu, vježbanju i dobrom plastičnom kirurgu.

– Napravio je dobar posao: maknuo mi je vrećice ispod očiju i popravio ‘viseće’ obraze, ali ostavio mi je moje bore – baš kako sam htjela – objasnila je Jane Fonda, uz koju je tri godine mlađa Faye Dunaway – čije je lice prepuno implantata – izgledala poput njezine vremešne tetke.

30.08.2015.
jessij

Maska za lice iz vašeg frižidera – ljepota na dohvat ruke

Umjesto skupih kremica, seruma i maski za lice...

25.08.2015.
kerr_800

Što vaša šminka govori o vašoj osobnosti

Iako često eksperimentiramo sa šminkom, s vremenom ipak...

08.08.2015.
miranda_kerr_flawless_summer_makeup

Namirnice za zdravu kožu i mladolik izgled

Osim dnevne rutine koja se tiče njege kože,...

24.08.2015.
2cellos_800

Osvojite ulaznice za koncert 2Cellos u Dubrovniku

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava,…

1
komentar

Connect with Facebook