SVE ZA LJEPOTU
Holivudski botoks party
10.03.2013. 1 gloria

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava, crveni tepih ispred Dolby Theatrea prošli se tjedan na trenutke ipak bio zaledio kad su na njega kročila neka ‘smrznuta’ lica, posebno dotjerana za ovogodišnju dodjelu Oscara.

Zategnute do neprepoznatljivosti injekcijama botulinum toksina bile su Catherine Zeta-Jones i Renée Zellweger. Obje 43-godišnjakinje, očito ne mogu se pomiriti s prolaznošću vremena i s tim da se to vidi na njihovim licima: Zeta-Jones, koja je u mladosti bila prava ljepotica, osim botoksa si je priuštila i novu dozu filera pa joj je gornja usna nekako neprirodno položena u odnosu na donju.

Jedini svijetli primjer je Jane Fonda, koja je na komplimente odgovorila da nevjerojatno mladolik izgled u 75. godini zahvaljuje – redovnom seksu, vježbanju i dobrom plastičnom kirurgu.

- Napravio je dobar posao: maknuo mi je vrećice ispod očiju i popravio ‘viseće’ obraze, ali ostavio mi je moje bore – baš kako sam htjela – objasnila je Jane Fonda, uz koju je tri godine mlađa Faye Dunaway – čije je lice prepuno implantata – izgledala poput njezine vremešne tetke.

25.02.2015.
Kim Kardashian - Copy

Beauty savjet Kim Kardashian oduševio žene diljem svijeta

Slavna starleta i reality zvijezda showa Keeping Up...

23.02.2015.
miranda kerr

Stanje kože reflektira stanje vašeg psihičkog zdravlja

Iako su mnogi loš ten najčešće pripisivali hormonima...

13.02.2015.
Drew_Barrymore_800

Drew Barrymore otkrila najbolje savjete za vrući spoj na Valentinovo

Slavna glumica poznata je po svom jednostavnom pristupu...

20.01.2015.
Sajam vjencanja_00

Održan drugi Sajam vjenčanja u Splitu

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava,…

1
komentar

Connect with Facebook