SVE ZA LJEPOTU

Holivudski botoks party

10.03.2013. 1 Autor: Gloria

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava, crveni tepih ispred Dolby Theatrea prošli se tjedan na trenutke ipak bio zaledio kad su na njega kročila neka ‘smrznuta’ lica, posebno dotjerana za ovogodišnju dodjelu Oscara.

Zategnute do neprepoznatljivosti injekcijama botulinum toksina bile su Catherine Zeta-Jones i Renée Zellweger. Obje 43-godišnjakinje, očito ne mogu se pomiriti s prolaznošću vremena i s tim da se to vidi na njihovim licima: Zeta-Jones, koja je u mladosti bila prava ljepotica, osim botoksa si je priuštila i novu dozu filera pa joj je gornja usna nekako neprirodno položena u odnosu na donju.

Jedini svijetli primjer je Jane Fonda, koja je na komplimente odgovorila da nevjerojatno mladolik izgled u 75. godini zahvaljuje – redovnom seksu, vježbanju i dobrom plastičnom kirurgu.

– Napravio je dobar posao: maknuo mi je vrećice ispod očiju i popravio ‘viseće’ obraze, ali ostavio mi je moje bore – baš kako sam htjela – objasnila je Jane Fonda, uz koju je tri godine mlađa Faye Dunaway – čije je lice prepuno implantata – izgledala poput njezine vremešne tetke.

20.11.2015.
Christie Brinkley

5 savjeta za ljepotu žene s najljepšim osmijehom

Ona je u 80-ima bila jedna od najljepših...

18.11.2015.
Branka Bebić

Branka Krstulović – vječna misica za koju vrijeme kao da je stalo

Branka Krstulović, koju ipak svi više pamtimo kao...

09.11.2015.
duga_00

Novi otkačeni trend bojenja kose

Isprobavanje cijelog spektra boja na kosi već je...

19.11.2015.
Danijel Profoziå_800

Otkrijte tajnu dobre tjelesne forme uz Mixa stručnjaka!

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava,…

1
komentar