SVE ZA LJEPOTU
Holivudski botoks party
10.03.2013. 1 gloria

Iako fascinacija botoksom među holivudskim zvijezdama polako jenjava, crveni tepih ispred Dolby Theatrea prošli se tjedan na trenutke ipak bio zaledio kad su na njega kročila neka ‘smrznuta’ lica, posebno dotjerana za ovogodišnju dodjelu Oscara.

Zategnute do neprepoznatljivosti injekcijama botulinum toksina bile su Catherine Zeta-Jones i Renée Zellweger. Obje 43-godišnjakinje, očito ne mogu se pomiriti s prolaznošću vremena i s tim da se to vidi na njihovim licima: Zeta-Jones, koja je u mladosti bila prava ljepotica, osim botoksa si je priuštila i novu dozu filera pa joj je gornja usna nekako neprirodno položena u odnosu na donju.

Jedini svijetli primjer je Jane Fonda, koja je na komplimente odgovorila da nevjerojatno mladolik izgled u 75. godini zahvaljuje – redovnom seksu, vježbanju i dobrom plastičnom kirurgu.

- Napravio je dobar posao: maknuo mi je vrećice ispod očiju i popravio ‘viseće’ obraze, ali ostavio mi je moje bore – baš kako sam htjela – objasnila je Jane Fonda, uz koju je tri godine mlađa Faye Dunaway – čije je lice prepuno implantata – izgledala poput njezine vremešne tetke.

16.04.2014.
Šampon_00

Obrnuto šamponiranje – novi trend u pranju kose

Uobičajan način pranja kose koji podrazumijeva šamponiranje i...

08.04.2014.
jessij

Abeceda nove generacije krema: BB, CC, DD, EE

Ukoliko ste i vi izgubljeni u prijevodu sve...

04.04.2014.
hair

Top pet frizura koje su obilježile ovaj tjedan

Dolaskom vikenda, zasigurno će se ukazati barem jedna...

03.04.2014.
miranda_kerr_flawless_summer_makeup

Sedam zlatnih pravila za umivanje lica

Mislite li da ste sve o osnovama umivanja...

1
komentar

Connect with Facebook