Judita_Frankovic_030413_800
TAJNE LJEPOTE

Judita Franković: Pripreme za proljeće

03.04.2013. 0 Autor: Gloria

Iako su proljetni trendovi u kozmetičkoj industriji – preparativnoj, dekorativnoj i parfemskoj – odavno predstavljeni, na njihovo ‘konzumiranje’ predugo se čekalo. Zima je, naime, bila toliko nepopustljiva da odbacivanje teških pudera i masnih krema, koje štite i njeguju kožu na niskim temperaturama, nije dolazilo u obzir.

Ženama se stoga teško odreći i intenzivnih mirisa, čije su note zbog postojanosti prikladnije za hladne dane, a nisu imale volje ni za eksperimentiranje s ‘antidepresivnim’ bojama u make-upu. Baš takve – pogotovo koraljnu i ružičastu – voli i zagrebačka glumica Judita Franković (31), zvijezda filma ‘Sonja i bik’ te serijala ‘Počivali u miru’. No, proljeće za nju ne podrazumijeva samo nove boje na licu već i promjenu načina prehrane te njege. Kako bi pobijedila proljetni umor, jede mnogo voća, povrća i proteina, a lice i tijelo dovodi u red s pomoću radiofrekvencijskog uređaja Accent XL u zagrebačkom salonu ljepote Bambina.

– Obožavam svoj posao, no postojani make-up i sati provedeni na hladnom setu ostavili su trag na mojoj koži pa mi je, uz odgovarajuće kreme, potrebna i pomoć tehnologije. Vjerujem da će mi upravo Accent XL, kojim se može tretirati i lice i tijelo, pomoći da je nekako ‘saniram’.

Toplinska energija radiovalova učvršćuje kožu i smanjuje celulit, a kako se uz to potiče proizvodnja elastina i kolagena, vratit će se sjaj suhom i umornom licu – kaže Judita Franković, čiji problem može riješiti i nova Melvitina krema za ujednačavanje i blistavost tena. Sadrži pet vrsta proljetnog cvijeća – narcisu, primorski žilj, tratinčicu, gaulteriju i bijelu vučiku – koje je iznimno ljekovito.

Razno cvijeće i voće poslužilo je – zbog boje, mirisa ili ljekovitosti – kao nadahnuće i za brojne druge preparate iz proljetnih kolekcija. Tako se, primjerice, u novim Niveinim gelovima za tuširanje Supreme Touch nalazi cvijet frangipani, a u Afroditinim gelovima i mlijeku za tijelo acai bobice, poznate po antioksidativnom djelovanju.

Damir Leljak

05.10.2015.
Woman Eye

10 stvari koje biste trebali znati o maskari za oči

Maskara je sastavni dio svake kozmetičke torbice. Bilo...

01.10.2015.
Princeza_Charlene_05

Iz kozmetičke torbice princeze Charlene – savršeno pogođen ruž njena je tajna

Princeza Charlene (37) nije tipična dama s kraljevskih...

29.09.2015.
Portrait of a girl applying mascara on a green background

Izbjegnite 5 najčešćih pogrešaka u nanošenju maskare

Maskara je za većinu neizostavan kozmetički proizvod koji...

07.10.2015.
S.FRESH Pretty in Pink 00200

S.Fresh je ovu jesen obojio u ružičasto

Iako su proljetni trendovi u kozmetičkoj industriji -…

0
komentara

Connect with Facebook