Judita_Frankovic_030413_800
TAJNE LJEPOTE
Judita Franković: Pripreme za proljeće
03.04.2013. 0 gloria

Iako su proljetni trendovi u kozmetičkoj industriji – preparativnoj, dekorativnoj i parfemskoj – odavno predstavljeni, na njihovo ‘konzumiranje’ predugo se čekalo. Zima je, naime, bila toliko nepopustljiva da odbacivanje teških pudera i masnih krema, koje štite i njeguju kožu na niskim temperaturama, nije dolazilo u obzir.

Ženama se stoga teško odreći i intenzivnih mirisa, čije su note zbog postojanosti prikladnije za hladne dane, a nisu imale volje ni za eksperimentiranje s ‘antidepresivnim’ bojama u make-upu. Baš takve – pogotovo koraljnu i ružičastu – voli i zagrebačka glumica Judita Franković (31), zvijezda filma ‘Sonja i bik’ te serijala ‘Počivali u miru’. No, proljeće za nju ne podrazumijeva samo nove boje na licu već i promjenu načina prehrane te njege. Kako bi pobijedila proljetni umor, jede mnogo voća, povrća i proteina, a lice i tijelo dovodi u red s pomoću radiofrekvencijskog uređaja Accent XL u zagrebačkom salonu ljepote Bambina.

- Obožavam svoj posao, no postojani make-up i sati provedeni na hladnom setu ostavili su trag na mojoj koži pa mi je, uz odgovarajuće kreme, potrebna i pomoć tehnologije. Vjerujem da će mi upravo Accent XL, kojim se može tretirati i lice i tijelo, pomoći da je nekako ‘saniram’.

Toplinska energija radiovalova učvršćuje kožu i smanjuje celulit, a kako se uz to potiče proizvodnja elastina i kolagena, vratit će se sjaj suhom i umornom licu – kaže Judita Franković, čiji problem može riješiti i nova Melvitina krema za ujednačavanje i blistavost tena. Sadrži pet vrsta proljetnog cvijeća – narcisu, primorski žilj, tratinčicu, gaulteriju i bijelu vučiku – koje je iznimno ljekovito.

Razno cvijeće i voće poslužilo je – zbog boje, mirisa ili ljekovitosti – kao nadahnuće i za brojne druge preparate iz proljetnih kolekcija. Tako se, primjerice, u novim Niveinim gelovima za tuširanje Supreme Touch nalazi cvijet frangipani, a u Afroditinim gelovima i mlijeku za tijelo acai bobice, poznate po antioksidativnom djelovanju.

Damir Leljak

13.09.2014.
modeli_vježbe

Kojim vježbama slavni top modeli održavaju formu?

Nedavno je završio njujorški Tjedan mode pa su...

02.09.2014.
CA: Wallis Annenberg Center for the Performing Arts Inaugural Gala Red Carpet Arrivals

Charlize Theron otkrila svoju dnevnu rutinu i tajnu vitkog izgleda

Charlize Theron (39) za rujansko izdanje magazina Modern...

29.08.2014.
usne

Što odabir boje ruža za usne govori o vama?

Psihologija boja u suvremeno doba nije nepoznanica i...

26.08.2014.
Gisele Bundchen

Gisele Bundchen i bez imalo šminke zrači ljepotom

Pojavivši se nedavno na aerodromu bez imalo šminke...

0
komentara

Connect with Facebook