Matija_Vujica_030413_800
SCHWARZKOPF CRO-A-PORTER

Matija Vujica – haljine za one koje žele izgledati poput diva

03.04.2013. 0 Autor: Gloria

Na ovosezonskom Schwarzkopf Cro-A-Porter-u svoju kolekciju Žena – Diva predstavit će jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica – Matija Vuica.

Ovaj će put svoje već dobro poznate romantične haljine predstaviti u isključivo ledeno bijeloj boji te time koketira sa idejom moguće vjenčanice, ali istovremeno i luksuzne večernje haljine. Kolekcija je nastala za djevojke koje žele izgledati poput holivudskih diva, bajkovito, ali istovremeno i seksi.

Matija_Vujica1_030413

Snažna osobnost je odlika današnjih žena, stoga je dizajnerica ponudila  unikatan tip haljine koji plijeni pozornost. Na ovaj način žena je samozatajno umotana u čipku i svilu, ali i potpuno sigurna u svoju ženstvenost ističući je pripijenim, transparentnim momentima i ukrasnim detaljima.
Bijela boja je odavno prestala biti rezervirana samo za vjenčanice, jednako kao sto je i vjenčanica prestala biti nužno bijela. To je ideja vodilja ove kolekcije. Snimanje kampanje upravo je potvrdilo tu misao žena –diva, pa je to ujedno i naziv kolekcije.

Matija_Vujica3_030413

Gotovo cijela kolekcija je ručno izrađena korištenjem svile i čipke koja koja je slagana poput tatua na transparentnoj podlozi te na taj način stvara potpuno unikatan dizajn.
Revija dizjanerice Matije Vuice na Schwarzkopf Cro-A-Porter-u, na  rasporedu je u petak, 5. travnja u 20 sati u Lauba – Kuća za ljude i umjetnost.

28.11.2015.
Ivica-Skoko_00

Pogledajte raskošne večernje haljine domaćeg dizajna

Poznati dizajner, nakon što je predstavio novu kolekciju...

26.11.2015.
Jada_Pinkett_Smith

Jada Pinkett Smith prati trendove i privlači pozornost u prozirnim kreacijama

Poznata glumica i supruga slavnog Willa Smitha (47)...

25.11.2015.
lidija_800

Lidija Bačić kao mladenka u novoj kolekciji Monike Sablić

Svečane haljine i suknje od svile i čipke...

27.11.2015.
????????????????????????????????????

Brend Carpisa dočarao duh Italije u centru Zagreba

Na ovosezonskom Schwarzkopf Cro-A-Porter-u svoju kolekciju Žena –…

0
komentara