Matija_Vujica_030413_800
SCHWARZKOPF CRO-A-PORTER

Matija Vujica – haljine za one koje žele izgledati poput diva

03.04.2013. 0 Autor: Gloria

Na ovosezonskom Schwarzkopf Cro-A-Porter-u svoju kolekciju Žena – Diva predstavit će jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica – Matija Vuica.

Ovaj će put svoje već dobro poznate romantične haljine predstaviti u isključivo ledeno bijeloj boji te time koketira sa idejom moguće vjenčanice, ali istovremeno i luksuzne večernje haljine. Kolekcija je nastala za djevojke koje žele izgledati poput holivudskih diva, bajkovito, ali istovremeno i seksi.

Matija_Vujica1_030413

Snažna osobnost je odlika današnjih žena, stoga je dizajnerica ponudila  unikatan tip haljine koji plijeni pozornost. Na ovaj način žena je samozatajno umotana u čipku i svilu, ali i potpuno sigurna u svoju ženstvenost ističući je pripijenim, transparentnim momentima i ukrasnim detaljima.
Bijela boja je odavno prestala biti rezervirana samo za vjenčanice, jednako kao sto je i vjenčanica prestala biti nužno bijela. To je ideja vodilja ove kolekcije. Snimanje kampanje upravo je potvrdilo tu misao žena –diva, pa je to ujedno i naziv kolekcije.

Matija_Vujica3_030413

Gotovo cijela kolekcija je ručno izrađena korištenjem svile i čipke koja koja je slagana poput tatua na transparentnoj podlozi te na taj način stvara potpuno unikatan dizajn.
Revija dizjanerice Matije Vuice na Schwarzkopf Cro-A-Porter-u, na  rasporedu je u petak, 5. travnja u 20 sati u Lauba – Kuća za ljude i umjetnost.

26.08.2016.
naslovna-boja-vina

Ovu jesen provest ćemo u svim nijansama crvene

Prošle je godine marsala, boja crnog vina, proglašena...

24.08.2016.
envy room naslovna

Jesenska kolekcija zagrebačkog eNVy rooma odiše bezvremenskim chicom

Bogati volani, leopard uzorak, metalik boja, zvonoliki rukavi…...

23.08.2016.
Seventy-by-Sergio-Tegon_naslovna

Kći Annie Lennox zaštitno je lice kampanje talijanskog brenda Seventy

Jesenska kolekcija luksuznog brenda Seventy je elegantna, stilski...

24.08.2016.
Argentum otkup zlata vizual

Gužve u srebrnarnicama zbog visokih cijena otkupa zlata

Na ovosezonskom Schwarzkopf Cro-A-Porter-u svoju kolekciju Žena –…

0
komentara