Yildrim_Murat_150311_316
TURSKA ZVIJEZDA
Murat Yildirim – zet iz snova
16.03.2011. 0 gloria

Ne postoji bolji zet od 31-godišnjeg turskog glumca Murata Yildirima, koji u serijalu “Asi” tumači glavni lik Demira Dogana. Tako barem tvr­­di njegova punica, majka 30-go­­dišnje glumice Burcin Te­­rzioglu, kod nas poznate po ulozi Azad Karaeski, kćeri šefa mafije u TV serijalu “Ezel”.

Diplomirani inženjer strojarstva, koji je počeo glumiti iz hobija, u životu, naime, nije popio čašicu alkohola, a kao religiozan čovjek najvećim životnim vrijednostima smatra vjernost, obitelj i brak. Osim toga, ne podnosi interes medija za svoj privatni ži­­vot, ali je svjestan da ga ne može izbjeći s obzirom na to da je i njegova supruga – javna osoba. Murat ri­­jetko daje intervjue jer su mu se novinari zamjerili prije tri godine kad su počeli objavljivati tračeve o njegovoj navodnoj vezi s kolegicom Tubom Büyü­küstün.

Glasine je tada raspirila njihova suradnja na serijalu “Asi”, koji su snimali dvije godine u An­­tiohiji, turskoj provinciji tisuću kilometara udaljenoj od Istanbula, a kap koja je prelila čašu bila je vijest da je usred snimanja zaprosio Burcin jer nije mogao podnositi njene ljubomorne ispade.

No, prava je istina da je buduću suprugu upoznao 2006. na snimanju komičnog serijala “Oluja”, u kojem su igrali ljubavni par – Alija i Zeynep – i odmah su počeli živjeti zajedno. A s vjen­­čanjem su čekali dvije godine.

– Kad sam joj pred kamerama morao izjaviti ljubav, prošli su me trnci: u tom trenutku shvatio sam da nije samo Ali zaljubljen u Zeynep, nego i ja u Burcin – govori Murat Yildirim, koji se s Burcin vjenčao u ljeto 2008., čim je završeno snimanje serijala “Asi”. A Burcin Terzioglu, koja glumi od malih nogu – prva dva filma snimila je kao petogodišnjakinja – te je jeseni započela snimanje “Ezela”, zahvaljujući čemu je prvi put posjetila Hrvatsku. Epizoda u kojoj je glavni događaj bio njezina otmica snimljena je lanjskog proljeća u Dubrovniku.

Kruno Petrinović 

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o zvijezdi serijala ‘Asi’ potražite u tjedniku Gloria (br. 844) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Više:   |  | 
Komentiraj
06.05.2015.
Slaven Bilić

NOVA GLORIJA Slaven Bilić: Malena Sofi malo ‘grinta’, ali je prekrasna djevojčica

Proslavljeni hrvatski nogometaš i bivši izbornik sjajno se...

06.05.2015.
eva mendes
05.05.2015.
Madonna_800

Kolegice ili suparnice – tri glazbene dive u zagrljaju

Njujorška Met gala, modni događaj godine u Americi,...

05.05.2015.
RAPIDOL_800

Kako brzo ublažiti bolove?

Ne postoji bolji zet od 31-godišnjeg turskog glumca…

0
komentara

Connect with Facebook