VOLI SWING

ISPOVIJEST POHOTNICE 'Imam 63 godine, spavala sam s 3.000 frajera i još uvijek jedva kontroliram svoju požudu'

Britanka Marie Calvert ima 63 godine, sa suprugom Barryjem vlasnica je jednog od najpoznatijih britanskih swingerskih klubova La Chambre u Sheffieldu i za ugledni dnevni list The Guardian otvoreno je progovorila o svom uistinu bogatom seksualnom životu. Ispričala je, naime, da je dosad spavala s čak tri tisuće muškaraca.

'U noći koju sam provela seksajući se s 14 frajera počela sam razmišljati koliko sam partnera dosad imala. Da vam pravo kažem, ni sama nisam u potpunosti sigurna. Moja konzervativna procjena je stotinjak godišnje tijekom 30-godišnjeg razdoblja. Sad imam 63 godine i malo sam usporila, ali samo malo', započela je Marie svoju ispovijest za The Guardian.

'Zašto to radim? Seksom ne zarađujem za život, to je moja strast. To je najugodniji i najbolji način na koji se može provoditi vrijeme. Neke žene vole jogu, neke badminton, a ja obožavam utaživati svoje seksualne apetite', pojašnjava Marie, koja je inače u braku od svoje 19. godine sa suprugom Barryjem, s kojim je prohodala kad je imala 15. Njih dvoje imaju i dvoje unučadi, a Marie kaže da joj je on sve na svijetu.

'Ali ni ja ni on ne držimo seks presudnim za brak, oboje odvajamo seks od ljubavi. Neprirodno je biti samo s jednim seksualnim partnerom čitavih 60 godina. Život se sastoji od eksperimentiranja i stjecanja iskustava i time se mi bavimo. Barry se druži s drugim ženama, a ja uopće nisam ljubomorna jer znam da me on voli. Do 28. godine života bila sam samo s njim i imali smo sjajan seksualni život, ali onda je jednog dana kući donio swingerski časopis koji je posudio od kolege s posla. Našalio se da bismo i mi trebali probati to, a ja sam mu rekla da ne bude blesav pa tu temu više nije spominjao', navodi Marie.

'Ali ja sam nastavila gledati što ima u tom časopisu i počela sam maštati kako bi takvo nešto moglo biti zabavno. Nakon nekog vremena rekla sam mu da bismo trebali pokušati. Izgledao je kao dijete na Božić. Prvi par s kojim smo se našli preko oglasa u časopisu bili su ugledni sveučilišni profesori u 40-im godinama života. I danas se sjećam tog petka kada smo autom išli kod njih doma. Barry je parkirao i pitao me jesam li sigurna. Oboje smo bili prilično nervozni, ali istovremeno i ludo uzbuđeni. Rekla sam mu da bismo trebali probati jednom i vidjeti kako će biti. I bilo je sjajno', prisjeća se Marie.

'Čim smo se našli s uglednim profesorima, počela sam flertovati s tipom. John je bio profinjen i markantan, a već tijekom večere osjetila se intenzivna kemija među nama. Poslije smo na par minuta u blagovaonici ostali samo ja i on i pomislila sam da je sad pravi trenutak da ga poljubim i to je bilo to. Dok su se Barry i Johnova žena vratili, nas smo dvoje već bili zauzeti. Sjećam se da sam pogledala Barryjevo lice i vidjela veliki osmjeh na njemu. Znala sam de će sve biti u redu i da mi se život zauvijek promijenio', kaže Marie.

'Postali smo predani swingeri, svakog bismo se vikenda nalazili s novim parovima ili bismo išli na tulume na kojima smo mijenjali partnere. Odjednom je sve postalo uzbudljivo. Bila bih na poslu i prisjetila se što sam sinoć radila, nakon čega bi me prošli trnci. Neki parovi, primjerice John i njegova supruga, postali su nam bliski prijatelji, čak i kada smo se prestali seksati s njima. Neke druge bismo vidjeli samo jednom. Noći kada sam se poseksala s 14 frajera bila sam na swingerskom tulumu u Manchesteru. Sjećam se kako sam jedva kontrolirala požudu dok sam se vozila prema tulumu. Dan kasnije sve me boljelo, ali na jedan divan način, kao da sam bila u teretani', opisuje Marie.

'1997. godine odlučili smo otvoriti swingerski klub u Sheffieldu. Bilo nam je dosta naših radnih mjesta i željeli smo se baviti nečim što smo vidjeli kao strast. Biznis nam i danas cvjeta. Nikada se ne seksamo tijekom radnog vremena, ipak je to naš klub i mi smo profesionalci. Ali kada radno vrijeme istekne, na raspolaganju imamo cijeli klub i sve veći krug parova otvorenih nazora s kojima se možemo igrati. Naravno, nije sve uvijek bilo savršeno, bilo je i loših ljubavnika. Sjećam se kad sam imala 40 godina da sam krenula u akciju s jednim 18-godišnjakom, čisto da vidim kako će biti. Odgovor je da je bilo brzo', ispričala je Marie.

Na kraju svoje ispovijesti rekla je da je njoj i Barryju sigurnost na prvom mjestu. 'Barry je najčešće u istoj prostoriji sa mnom, ako nije, onda nije daleko. Nedavno sam bila na operaciji koljena tako da ne mogu hodati bez štapa pa sam malo usporila. Prošle sam se godine seksala samo s trojicom ljubavnika. I dalje imam jednako snažan seksualni apetit, ali sada sam malo opuštenija. Nisam osoba koja će se odjenuti kao upola mlađa žena samo da privučem pažnju. Ali ako sam frajerima još uvijek atraktivna, zašto ne? Ljudi nas pitaju žalimo li za ičim, a mi im odgovaramo da žalimo što se onog časopisa nismo dočepali barem 5-6 godina ranije', zaključuje svoju životnu priču Marie Calvert.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 09:17