mlikota_vedran_050908_316
PREKID VEZE
Nela Kocsis i Vedran Mlikota ipak neće pred oltar
09.08.2010. 0 gloria

Uoči vjenčanja i useljenja u zajedničk­i stan glumica Vedrana Mlikotu ostavila je zaručnika, 39-godišnja osječka glumica Nela Kocsis.

- Razdvojenost i obaveze učinile su svoje. Prekid je definitivan, a sada se okrećem poslu i novim životinim izazovima – izjavila Nela Kocsis, negirajući da je do prekida dvoipolgodišnje veze došlo zbog treće osobe ili nedavno otkrivene informacije da Vedran Mlikota iz prijašnje veze ima kćer za koju nisu znali ni njegovi najbliži prijatelji.

Nela i Vedran vezu su započeli u proljeće 2008. za vrijeme zajedničkog rada na dramskoj predstavi osječkog HNK “Liliom” u kojoj su glumili ljubavni par, a da je iz glume nastala stvarna ljubav objavili su u ljeto 2008. te već na jesen počeli su i zajedno živjeti u Nelinom stanu na zagrebačkom Črnomercu.

- Prije Vedrana nikad se nisam osjećala spremnom za brak. Sigurna sam da je on pravi partner za mene, među ostalim i zato jer je glumac. Samo netko tko se i sam bavi tim poslom, može me razumjeti i biti mi podrška kad je to potrebno. Uz Ved­rana je nestao moj strah od braka, a osjećam se sprem­na i za dijete – izjavila je krajem travnja za Gloriju Nela Kocsis.

No, u međuvremenu je očito promijenila mišljenje. Nakon raskida veze glumica se posvetila poslu: prije nekoliko dana premijerno na zagrebačkoj Opatovini glumila glavnu ulogu u predstavi glumačke družine Histrioni “Lovački rog”, a na jesen je čeka njezina peta ovogodišnja premijera s ulogom u predstavi “Leda” u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

02.09.2014.
PARIS:  "The Monuments Men" Paris Premiere - Photocall.

Matt Damon: Ljubomoran sam na Georgea Clooneya

Matt Damon (43) i George Clooney (53) prijatelji...

02.09.2014.
Catherine_800

Catherine Deneuve i Chiara Mastroianni – majka i kći na crvenom tepihu

Na filmskom festivalu u Veneciji zajedno su se...

02.09.2014.
Heidi_Klum_i_Vito_Schnabel_00

Heidi Klum i Vito Schnabel – strastveni poljupci na teniskom meču

Slavna njemačka manekenka uživala je na US Open...

02.09.2014.
Angelina_Jolie_00

Prve fotografije tajnog vjenčanja Angeline Jolie i Brada Pitta

Poznati glumački par vjenčao se 23. kolovoza, a...

0
komentara

Connect with Facebook