mlikota_vedran_050908_316
PREKID VEZE
Nela Kocsis i Vedran Mlikota ipak neće pred oltar
09.08.2010. 0 Autor: Gloria

Uoči vjenčanja i useljenja u zajedničk­i stan glumica Vedrana Mlikotu ostavila je zaručnika, 39-godišnja osječka glumica Nela Kocsis.

– Razdvojenost i obaveze učinile su svoje. Prekid je definitivan, a sada se okrećem poslu i novim životinim izazovima – izjavila Nela Kocsis, negirajući da je do prekida dvoipolgodišnje veze došlo zbog treće osobe ili nedavno otkrivene informacije da Vedran Mlikota iz prijašnje veze ima kćer za koju nisu znali ni njegovi najbliži prijatelji.

Nela i Vedran vezu su započeli u proljeće 2008. za vrijeme zajedničkog rada na dramskoj predstavi osječkog HNK “Liliom” u kojoj su glumili ljubavni par, a da je iz glume nastala stvarna ljubav objavili su u ljeto 2008. te već na jesen počeli su i zajedno živjeti u Nelinom stanu na zagrebačkom Črnomercu.

– Prije Vedrana nikad se nisam osjećala spremnom za brak. Sigurna sam da je on pravi partner za mene, među ostalim i zato jer je glumac. Samo netko tko se i sam bavi tim poslom, može me razumjeti i biti mi podrška kad je to potrebno. Uz Ved­rana je nestao moj strah od braka, a osjećam se sprem­na i za dijete – izjavila je krajem travnja za Gloriju Nela Kocsis.

No, u međuvremenu je očito promijenila mišljenje. Nakon raskida veze glumica se posvetila poslu: prije nekoliko dana premijerno na zagrebačkoj Opatovini glumila glavnu ulogu u predstavi glumačke družine Histrioni “Lovački rog”, a na jesen je čeka njezina peta ovogodišnja premijera s ulogom u predstavi “Leda” u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

25.05.2015.
Miso Hrnjak

Mišo Hrnjak – život basista Azre dobio je novi smisao

Basist legendarne postave grupe Azra predstavio je autobiografiju...

24.05.2015.
Nikola_Marjanović_00

X FACTOR Show napustio Nikola Marjanović, Nina Simić razočarala žiri

U drugoj live emisiji popularnog showa X Factor...

24.05.2015.
Frajeri_800

Neki novi frajeri – slavljenik i avanturist u Cannesu

Splitski glumac Antonio Franić i sarajevski glumac Feđa...

21.05.2015.
Zabok 250415.  DND Zabok, dječja igra

Neka odrastanje bude dječja igra

Uoči vjenčanja i useljenja u zajedničk­i stan glumica…

0
komentara

Connect with Facebook