mlikota_vedran_050908_316
PREKID VEZE
Nela Kocsis i Vedran Mlikota ipak neće pred oltar
09.08.2010. 0 gloria

Uoči vjenčanja i useljenja u zajedničk­i stan glumica Vedrana Mlikotu ostavila je zaručnika, 39-godišnja osječka glumica Nela Kocsis.

- Razdvojenost i obaveze učinile su svoje. Prekid je definitivan, a sada se okrećem poslu i novim životinim izazovima – izjavila Nela Kocsis, negirajući da je do prekida dvoipolgodišnje veze došlo zbog treće osobe ili nedavno otkrivene informacije da Vedran Mlikota iz prijašnje veze ima kćer za koju nisu znali ni njegovi najbliži prijatelji.

Nela i Vedran vezu su započeli u proljeće 2008. za vrijeme zajedničkog rada na dramskoj predstavi osječkog HNK “Liliom” u kojoj su glumili ljubavni par, a da je iz glume nastala stvarna ljubav objavili su u ljeto 2008. te već na jesen počeli su i zajedno živjeti u Nelinom stanu na zagrebačkom Črnomercu.

- Prije Vedrana nikad se nisam osjećala spremnom za brak. Sigurna sam da je on pravi partner za mene, među ostalim i zato jer je glumac. Samo netko tko se i sam bavi tim poslom, može me razumjeti i biti mi podrška kad je to potrebno. Uz Ved­rana je nestao moj strah od braka, a osjećam se sprem­na i za dijete – izjavila je krajem travnja za Gloriju Nela Kocsis.

No, u međuvremenu je očito promijenila mišljenje. Nakon raskida veze glumica se posvetila poslu: prije nekoliko dana premijerno na zagrebačkoj Opatovini glumila glavnu ulogu u predstavi glumačke družine Histrioni “Lovački rog”, a na jesen je čeka njezina peta ovogodišnja premijera s ulogom u predstavi “Leda” u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

29.07.2014.
Bradley_Cooper_00

Bradley Cooper – pripravnik u kuhinji

Poznati glumac zamijenio je uživanje u hrani pripremanjem...

29.07.2014.
Shakira_00

Studenti s Oxforda oduševili Shakiru

Poznata pjevačica oduševljena je a capella izvedbom njezinih...

29.07.2014.
PARIS : Vogue Foundation Gala Arrivals - Paris Fashion Week : Haute-Couture Fall/Winter 2014-2015

Kendall Jenner: Nisam uspjela zbog svoje obitelji već unatoč njoj

Kendall Jenner (18) mlađa polusestra poznate starlete Kim...

29.07.2014.
Chris_Brown_00

Chris Brown: Morao sam doći vidjeti tu ljepotu

Poznati glazbenik i glumac, bivši dečko slavne pjevačice Rihanne,...

0
komentara

Connect with Facebook