BIOSOLIS - inovatina, ekološka kozmetika za sunčanje

Biosolis, ECOCERT certificirana linija kozmetike za sunčanje, ovog ljeta predstavlja inovacije u zaštiti kože od sunca. Nagrađivana Melt-In krema sa zaštitnim faktorom 30 topi se na koži poput maslaca i pruža visoki stupanj zaštite bez bijelih tragova, baš kao i nova krema u spreju za sunčanje i krema za djecu sa zaštitnim faktorom 50+, koje će vašoj koži osigurati najbolju prirodnu zaštitu od sunca, bez kemijskih filtera i nano čestica. Priuštite svojoj koži uživanje u ljetnim praznicima!

(Zagreb, 05. lipnja 2017.) – I ovog ljeta Biosolis, inovativni brend ekološke kozmetike za zaštitu od sunca, osigurao je novitete koji pružaju visokokvalitetnu, potpunu prirodnu zaštitu kože od UVA i UVB sunčevog zračenja. Biosolis proizvodi rezultat su konstantnog istraživanja zahvaljujući kojem je razvijena linija na bazi mineralnih filtera, koji ne ostavljaju bijeli trag. Prednosti mineralnih filtera su što djeluju odmah nakon nanošenja, traju duže i ne začepljuju pore, te su pogodniji za osjetljivu kožu.

Tako u svim bolje opskrbljenim trgovinama zdrave hrane (bio&bio, Bio svijet, Garden), specijaliziranim trgovinama (dm OTC prodavaonice) ili ljekarnama, uz standardnu ponudu Biosolis proizvoda, ove godine možete potražiti i tri noviteta koja će vama i vašim mališanima osigurati bezbrižan boravak na suncu:

  • MELT-IN SPF 30 je inovativna krema, koja se topi na koži poput maslaca i lako razmazuje ostavljajući kožu svileno mekom. Pruža visoki stupanj zaštite, a da ne ostavlja bijele tragove jer ne sadrži cinkov oksid niti nano čestice. Ova krema nagrađena je u Švedskoj kao kozmetička inovacija godine u kategoriji prirodne kozmetike, a njena tekstura oduševljava već na prvi dodir. (informativna MPC je 137,50kn/100ml)

  • SUN sprej SPF 50+ jamči visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, lako se nanosi i razmazuje te ne ostavlja bijeli trag na koži s obzirom na to da ne sadrži cinkov oksid, kao niti nano čestice. (informativna MPC je 156,25kn/100ml)

  • KIDS SUN mlijeko za lice i tijelo za djecu SPF 50+ jamči visoku zaštiti od sunčevih UVA i UVB zraka, sadrži isključivo mineralne filtere, lako se nanosi i razmazuje te ne ostavlja bijeli trag na koži. Idealna je zaštita za osjetljivu dječju kožu. (informativna MPC je 156,25/100ml)

Učinkovitost Biosolis kozmetike za zaštitu od sunca temelji se na 100% prirodnim mineralnim filterima i 100% ekološki proizvedenim, prirodnim uljima koja, uz aloe veru, učinkovito štite, hrane i njeguju kožu te ne zagađuju okoliš. Proizvodi ne sadrže parabene, parafine, mineralna ulja te parfeme što ih dodatno čini preporučljivima za osjetljivu kožu.

Zahvaljujući inovacijama Biosolis tehnologa, niti jedan Biosolis proizvod ne sadrži kemijske filtere i nano čestice, a njihovu djelotvornost u skladu s europskim COLIPA i američkim FDA pravilnicima o zaštiti od sunca potvrdio je i nezavisni laboratorij. Biosolis proizvodi u Hrvatskoj su dostupni po najpovoljnijim cijenama u Europi.

Više informacija o Biosolis proizvodima potražite na Facebook stranici Biosolis Hrvatska.

Linker
15. travanj 2024 19:03