gloria x bio&bio

Ekskluzivni shopping: Sve što vam je potrebno da biste poboljšali kvalitetu života kupite po 15% nižim cijenama!

Ne treba mnogo da biste učinili nešto dobro za vlastiti organizam, a sočno voće i povrće, zdrava ulja i začini te prirodna kozmetika dobar su početak. Da za zdravlje nikad nije kasno najbolje znaju u bio&bio trgovinama u City Centeru one gdje su za svoje kupce pripremili ekskluzivnih 15% popusta!

U petak, 26. svibnja posjetite svoj omiljeni City Center one i naoružajte se namirnicama koje će blagotvorno djelovati na vaš organizam uz 15 posto popusta*! Okrenuti se zdravom načinu života mnogo je lakše nego što mislite, a najjednostavnije je početi dodavanjem supernamirnica u svakodnevni meni.

Spirulina

Ako je dovoljno dobra za astronaute kojima pomaže u kako bi ostali fit i u bestežinskom stanju, zamislite koliko će tek povoljno utjecati na vaš organizam na zemlji. Spirulina je prepuna vrijednih nutrijenata kao što su vitamin A, B12, K, a sadrži i i biljen proteine, klorofil i željezo. Ubrzava oporavak od stresa i bolesti, smanjuje umor i iscrpljenost te osnažuje kognitivne funkcije.

Biljne infuzije

Čak 70% našeg organizma sastoji se od vode, a hidratacijom održavamo tijelo vitalnim i zdravim, a kožu lijepom i zategnutom. Biljne infuzije možete napraviti sami kod kuće ili se odlučiti za one već gotove. Koju god odabrali, povoljno će utjecati na vašu mladolikost, mentalnu snagu i fizičku izdržljivost.

Sok iz breze s kruškom, Voelkel0 (280 ml 15,40 kn); Spirulina Pacifica, Nutrex (100tbl, 124,90 kn); kokosova voda s ananasom, Voelkel (250ml, 14,90 kn).

Prirodna kozmetika

Zdravlje ne dolazi samo iznutra, već i izvana: uz pomoć stručnjakinja za prirodnu kozmetiku dr. Hauschka odaberite savršenu njegu za vašu kožu te odaberite idealan make-up!

Osim sjajnih proizvoda, u bio&bio trgovini očekuje vas i degustacija zdravih eliksira koji imaju nevjerojatne učinke na zdravlje organizma te praktične savjete o tome kako prirodno kožu zaštititi od sunca, biti sit i ostati fit, kako poboljšati imunitet te još mnoštvo korisnih informacija kojima ćete poboljšati kvalitetu života!

*Popust se odnosi na sve osim na ponudu elektro uređaja i poklon bonove

Linker
19. travanj 2024 15:01