PR
JESENSKA ODA SUNCU

FREYWILLE hommage antičkoj Grčkoj

FREYWILLE obilježava 65 godina dugu tradiciju stvaranja jedinstvenih zbirki umjetničkih minijatura od emajla. Tim povodom iznova udahnjuje život jednoj od svojih bezvremenskih kolekcija nakita – SUN TERRA. Nadahnuće za ovu divnu kompoziciju dolazi iz bogate mitologije i impresivne arhitekture stare Grčke, a svaki komad nakita podsjeća na defile toplih zemljanih tonova obasjanih zlatnom aureolom boga Heliosa.

Slikoviti motivi FREYWILLE kolekcije SUN TERRA donose priču o grčkom bogu Sunca. Helios je svaki dan kočijom krstario po nebu. Put bi počinjao u zoru na istoku, a navečer ga završavao na zapadu. Simbol Sunčevog sjaja prikazan je u središtu dizajna kroz raskošne nijanse zlata u trenutku dok se rasipaju po Zemlji dajući joj svjetlost, toplinu i život. Poput raširenog dlana, nježno ih obavijaju jantarni nizovi stiliziranog palminog lišća, a rubove emajla suptilno uokviruju prelijepi meandri , ispleteni poput krune u crvenkastožutim tonovima terakote.

PR

Ekskluzivni primjerci SUN TERRA kolekcije, koju možete provjeriti u fotogaleriji , moći će se naručiti u FREYWILLE buticima i Online butiku od 5. do 12.listopada uz slavljenički popust od 30%. U tijeku je i prigodan #FREYWILLEthrowback INSTAGRAM natječaj u kojem FREYWILLE nagrađuje tri najkreativnije fotografije vrijednim komadom nakita.

Linker
23. travanj 2024 11:10