promo
ESTETSKI ZAHVAT

Makeover glumice Ane Begić Tahiri u Poliklinici Bagatin

Glumica Ana Begić Tahiri, odlučila se riješiti viška kože na trbuhu koji joj je ostao nakon poroda. Iako je proteklih godina doista brinula o svome tijelu, višak kože koji je ostao predstavljao joj je veliki estetski problem.

Na preporuku doktora Dinka Bagatina, a nakon pet godina intenzivnog razmišljanja, razgovora s prijateljima i poznanicima, informiranja i osluškivanja tuđih iskustava, odlučila se na jedino rješenje - kombinaciju zahvata abdominoplastike i VASERlipo ultrazvučne liposukcije.

Abdominoplastika zahvat je kojim se, nakon velikog povećanja tjelesne težine ili velikog gubitka iste, tretira jako opuštena koža i mišići na trbuhu. Pomoću ovog zahvata postiže se ravnija trbušna stijenka i uklanja se sav višak kože. VASERlipo ultrazvučna liposukcija pak, pomoću ultrazvučne energije, grije i topi masne stanice koje se potom lako isisavaju, točnije, uklanja se sav višak potkožnog masnog tkiva.

Makeover tim Poliklinike Bagatin; Ana Begić Tahiri, dr. Dinko Bagatin, Kristina Ukalović-voditeljica PB u Green Gold Toweru, Petra Pazin - nutricionistica PB

Priprema za sam zahvat započela je puno prije. Čak mjesec dana unaprijed Ana je prestala pušiti, a dva tjedna prije zakazanog termina svakodnevno je nosila steznik. Napravila je medicinsku analizu sastava tijela na SECA mBCA 515 uređaju, mjerenje obujma tijela na Styku 3D uređaju i pratila upute nutricionistice.

promo

Oporavak nije bio lak, ali uz detaljnu edukaciju o svakoj etapi zahvati te fazi oporavka koja je prethodila, kao i konstantnoj raspoloživosti osoblja Poliklinike Bagatin, nije bilo nikakvih problema. Već nakon 3 tjedna od operacije, Ana se vratila svojim svakodnevnim aktivnostima i poslovnim obvezama. Rezultati? Rezultati su na očigled bili vidljivi odmah, a svakim danom oporavka sve su bolji i bolji. Dobivena je bolja kontura prsišta i trbušne stijenke, koja je sada savršeno ravna i čije je obujam manji za gotovo 20 centimetara. Postigla se i bolja kontura bokova te nova, savršena tjelesna figura. I sama Ana na kraju je poručila: "Ovo putovanje nije bilo lako, ali se isplatilo! Uz brigu i podršku cijelog tima Poliklinike Bagatin sve je bilo puno lakše, na čemu sam im beskrajno zahvalna. Hvala i doktoru Dinku Bagatinu na besprijekorno odrađenom zahvatu i činjenici da mi je ostvario moju najveću želju."

Ana je pravi primjer koliko oporavak nakon ovakva dva velika zahvata može biti lak i brz kada se pridržavate svih uputa vašeg liječnika i kirurga. Na nedavno održanoj premijeri predstave „Kako život“ u kojem igra jednu od glavnih uloga imali smo prilike vidjeti zadovoljstvo i samopouzdanje te novu figuru. Dokazala nam je da se uz jaku želju i disciplinu sve može – biti odlična i hvaljena glumica, savršena majka i supruga te uz sve to besprijekorno izgledati.

promo

Linker
15. travanj 2024 04:17