4 GLAVNE TEME

Marx u novoj kolekciji slavi jedinstvenu ljepotu bez filtera

Promo
Modna marka Marx "Clothes for the people" u novoj kolekciji slavi jedinstvenu ljepotu svakog pojedinca i otpor umjetnim filterima. Želi da svaki pojedinac preuzme svijet svojom osobnošću i jedinstvenim stilom odijevanja.

Marxova kolekcija #nofilter osvojit će one koji su smjeli, samouvjereni i zaigrani. Kolekcija pristaje svima koji ne žele slijediti „kliše“ modnih smjernica i usude se biti ono što jesu.

Istupite iz gomile, zaplešite uz crno- bijelu klasiku u renesansu i predstavite se svojom jedinstvenošću. Zaljubite se u romantične čipke i smjele boho uzorke. Izrazite svoju dječju živahnost, zabavite se u fantaziji boja, pop arta i cvijeća. Uđite u priču koja prikazuje blagdanski ugođaj. Opustite se u lakoći i mekoći krojeva. Prepustite se novoj kolekciji Marxove kampanje jesen-zima 16./17.

Promo

Ženska kolekcija Marx za jesen-zimu predstavila se u 4 glavne teme: Marx Act kao dio sportske urbane kolekcije u botaničkim uzorcima renesansnih boja. Playground dodaje klasični retro pop art u kolekciji geometrijskih oblika. Karakteristični su uski puloveri, suknje s velikim kariranim uzorcima i klasičan kaput od novih materijala koji podsjećaju na neopren. Bohemian – vintage boho temu predstavlja kolekcija s tradicionalnim etno uzorcima i detaljima tradicionalnih tekstura: prevladavaju jesenske boje, slojevito odijevanje i veći volumen suknji, te obrubi od krzna. Zlatni i vintage detalji stvaraju završeni izgled. Winter Tale predstavlja dio udobnosti i minimalizma u kolekciji od meke vune, u uzorcima zimskog cvijeća i srebrnih kristala: prevladavaju ledeno zelene, lila, snježno bijele i srebrno sive boje. Karakteristični su obrubi od prozirnih tkanina, mekane vunene čipke, visoki ovratnici i kapuljače s krznom.

Promo

Muška kolekcija Marx za jesen-zimu predstavlja se u temama Cozy Winter Days, Natural Vibrance i Cold Sensuality u neraskidivoj udobnosti sporta i mode. U prvoj temi kolekcije zimska hladnoća susreće se s toplinom kamina, prevladava sportska udobnost i prugasti uzorci u crvenoj, sivoj, mornarsko plavoj i petrolej boji. Natural Vibrance je na ulice donio divlju prirodu. Tu topografiju je udružio s laganim puloverima, sportskim hlačama i toplim parkama u tamnim bojama prirode. U posljednjoj temi prevladavaju boja cigle, mornarsko plava, siva i snježno bijela. Hladna zima donosi dodir nove klasične elegancije. Karakteristične su veste s debelim ovratnicima, kolekciju zaokružuju šalovi i kape u tamnim bojama.

Promo

Novu kolekciju jesen-zima 2016. pronaći ćete u trgovinama Sportina, XYZ Studio, S/O Sportina, Sportina Outlet i Marx diljem Hrvatske.