Jesen-zima 2017./2018.

Mass predstavlja drsku i zanimljivu modnu sezonu

Pred nama je nova sezona svježih trendova i novih stilskih ideja. Police u MASS-u već su opremljene novom kolekcijom modne obuće za jesen i zimu, a koja će sigurno pronaći mjesta i u vašoj garderobi.

Uz vlastite robne marke Massa kolekciju predstavljaju i brojne priznate robne marke, među kojima su i Guess, Replay, Tamaris, Bugatti i Tommy Hilfiger. Nezaobilazne modne suputnice za svaku situaciju su i dalje urbane tenisice i cipele u stilu engleskih oxfordica, čiji moderni izgled dodatno naglašavaju debeli potplat, metalni dodaci i metalih odsjaj, kao i razne vezice.

Jesen je naravno nezamisliva i bez gležnjača, naročito masivnih motorističkih čizama s metalnim dodacima i šljokicama koje im daju dašak glamura, a iznimno moderne su i dalje gležnjače s debelom petom.

Najmodernije potpetice ukrašene su perlama, šarenim remenčićima, zakovicama i kontrastnim bojama. Naime, nova sezona modne obuće bit će u potpunosti u znaku dekorativnih dodataka koji će obući dati dodatnu svježinu. Zakovice, vezice, zatvarači obući će dati divlji buntovnički izgled. Ove sezone nameću se i bijele perle. Bit će pristune skorom na svim modelima – od elegantnih potpetica do motorističkih čizama, od potpetica pa do prednjeg dijela obuće.

 

Nova sezona je i u znaku čizama, i to onih visokih i iznad koljena, a posebnost im daju materijali poput baršuna i trapera. Baršun, antilop, lakirani materijali i krzno kao modni dodaci imat će glavnu ulogu ove jeseni i zime.

Nova kolekcija obuća iz Mass-a svakako najavljuje drsku i zanimljivu modnu sezonu.

 

Više informacija nalazi se na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici facebook.com/mass.hr.

Tagovi