Promo
UKLJUČITE SE!

NAGRADNI NATJEČAJ Poklanjamo vam dvije knjige 'Kad sam bila nevidljiva'

Moćna priča o prijateljstvu, mračnim tajnama i uspjehu

Ovaj put vam poklanjamo dvije knjige 'Kad sam bila nevidljiva! Uključite se i osvojite. Prijavite se na nagradni natječaj ispunjavanjem prijavnog obrasca. Nagradni natječaj traje do 30. listopada 2017. u 11 sati. Objavu imena najkreativnijih dobitnika očekujte istoga dana nakon 11 sati.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnici su Marija Aralica i Tomislav Tomić.

Promo

Godine 1988. u istom razredu upoznaju se dvije osmogodišnje djevojčice koje osim gotovo identičnih imena povezuje i ljubav prema baletu. Kao da im je bilo suđeno da postanu najbolje prijateljice i profesionalno se bave plesom. Međutim, kako to već biva, djevojčice su stasale u žene, a godine su nagomilale toliko okrutnih udaraca da im se putevi razilaze u posve različitim smjerovima – jedna dospije u samostan, a druga na naslovnice tračerskih časopisa. Jesu li ti novi, »nevidljivi« životi njihova sudbina ili ih spas čeka dvadeset godina poslije, kad se ponovno susretnu?
Moćna priča o prijateljstvu, mračnim tajnama i oprostu puna pametnih zapleta i neočekivanih obrata zbog kojih čitatelj žudi otkriti što se to točno dogodilo dvjema djevojčicama predodređenima za uspjeh.

»Nevjerojatno zarazno.« Good Housekeeping
»Roman koji vas od samog početka potpuno uvuče u radnju.« Daily Mail
»Spremite se na emocionalno putovanje.« Sunday Mirror


Dorothy Koomson (London, 1971.) suvremena je engleska književnica. Diplomirala je psihologiju i novinarstvo na Sveučilištu u Leedsu. Autorica je sedam romana koji su nekoliko tjedana bili na listi najprodavanijih knjiga Sunday Timesa. Knjige su joj prevedene na trideset jezika i redovito se nalaze pri vrhu lista najprodavanijih knjiga diljem svijeta. Znanje je dosad objavilo Kći moje najbolje prijateljice, Žena koju je volio prije mene i Plaža od ružinih latica. Više o njoj možete saznati na www.dorothykoomson.co.uk

Linker
20. travanj 2024 16:13