Pomaknuti komadi nakita

Otkrijte neobične naušnice koje obožavaju svjetski poznate bloggerice

Neodoljivi modeli zlatarni Zaks stilski su imperativ u vrućim ljetnim danima

Želite se istaknuti neuobičajenim i pomaknutim komadima nakita koji će vaš stil podignuti u nove modne sfere, a ujedno naglasiti vašu ženstvenost? Upravo za vas, zlatarne Zaks donose posebnu, limitiranu kolekciju srebrnih naušnica kroz koju nude pregršt modernih i dizajnerski odvažnih modela koji će ovog ljeta začiniti svaku stilsku kombinaciju.

Srebrne naušnice, kao ultimativni modni hit, dolaze u više nijansi pozlate te su najpoželjniji detalji mnogih svjetskih modnih blogerica čijem stilu ne možemo odoljeti. Dizajnerski su definirane kontrastima geometrijskih oblika i asimetričnih linija, kao i neobičnim kopčanjem koje stvara dodatnu vizualnu dimenziju prilikom nošenja. Zaks naušnice, izrađene od plemenitih kovina, dolaze u više nijansi pozlate s dodacima blještavih cirkona i elegantnih bisernih perli.

Ovog ljeta skulpturalnim naušnicama zlatarni Zaks stavite akcent na svoje lice i zavodljivo podignite trendi minimalimalističke odjevne kombinacije. Izmamite osmijeh voljene osobe ili razmazite sami sebe luksuznim poklonom trajne estetske i emotivne vrijednosti.

Iskoristite posebnu ljetnu akciju s cijenama nižim do 40% koje vrijede bez obzira na način plaćanja, a odnose se na gotovo cjelokupan asortiman u svim Zaks poslovnicama.

Više o kolekciji Zaks naušnica otkrijte na web stranici: www.zaks.hr

ili na prodajnim mjestima u sljedećim gradovima:

ZAGREB × SPLIT × SLAVONSKI BROD × RIJEKA × ČAKOVEC × ZADAR

Linker
18. travanj 2024 23:57