NAGRADNI NATJEČAJ

Poklanjamo čak PET ELFS LOVE parfema! Uključite se!

Prijavom na newsletter portala Gloria.hr čitajte odabrane teme i osvojite neodoljiv ELFS LOVE parfem!

ELFS LOVE parfem predstavlja miris koji stvara i povezuje emocije. ELFS parfem postiže efekt da bude privlačan i djevojkama i ženama te da se istovremeno osjećaju ženstveno i poželjno upravo zbog seduktivnih nota voća, cvijeća i drva.
 Da bi ženu učinili nepredvidljivom i razigranom u gornjim notama parfema se nalazi prozračni neroli, nepredvidljiva gorka naranča i slatkoća maline za flert.

KAKO DO NAGRADE?

Uključite se u nagradni natječaj kako biste osvojili ovaj neodoljiv ELFS LOVE parfem. Kako biste mogle sudjelovati u nagradnom natječaju, potrebno je pretplatiti se na newsletter portala Gloria.hr koji u vaš e-mail sandučić dolazi svakog četvrtka!

Svaki tjedan samo za vas pripremamo najaktualnije teme iz područja mode, ljepote i kulture. Ako se na Gloria.hr newsletter prijavite do četvrtka, 27. travnja 2017. u 11 sati, možete osvojiti ELFS LOVE parfem! Nakon 11 sati zaprimit ćete newsletter koji će u sebi sadržavati i prijavni obrazac kojeg je potrebno ispuniti kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju.

PRETPLATITE SE NA NEWSLETTER I OSVOJITE NAGRADU

TAJNE ELFS LOVE PARFEMA

Juraj Sotošek Rihtarec ( BL’eauOG) o našem je prvom parfemu rekao sljedece:
 
„Čini se kako je došlo vrijeme da i Hrvatska, nakon mnogo vremena, dobije svoj prvi dizajnerski parfem. S druge strane, ne postoji niti jedan drugi modni brend na domaćoj modnoj sceni koji bi imao preduvjete za lansiranje parfema osim dvojca ELFS jer je samo još on falio u ponudi. Možda se ne može mjeriti sa parfemima dizajnerskih kuća koje godinama razvijaju svoj miris, kao što su Dior, Gaultier ili Elie Saab, ali to mu nije ni namjera, LOVE se savršeno pozicionirao među urbane modne kuće koje svojim mirisnim kreacijama daju dozu raznovrsnosti. Zaista, ovaj parfem ima tri različita „lica“ sa svojim mirisnim stupnjevanjem. Otvaranje je razigrano i djevojačko, svjež neroli, naranča, limun i slatka malina pozivaju na flert, služe kao pozivnica za ono što slijedi kasnije, a to je ozbiljan ženstven miris sastavljen od zumbula i jasmina koji je vrlo klasičan i otmjen. U toj fazi je miris vrlo odmjeren, ozbiljan, dopušteno je samo gledanje, ali ne i diranje. Tek na kraju, u bazi nastaje eksplozija herbalnog patchoulija i gustog meda koji pozivaju na senzualnost i nepredvidljivu noć… To i je čar parfema, on je tekuća biografija pomoću koje pamtite trenutke i osobe.“

Dobitnici su Biljana Božić, Jadranka Lujić, Snježana Licul, Ema Briški i Andrea Bogović.

Linker
25. travanj 2024 14:10