PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Poklanjamo vam šivaću mašinu Singer!

Članak 1: PRIREĐIVAČ

Natječaj „Poklanjamo vam šivaću mašinu Singer!“ raspisuje: HANZA MEDIA d.o.o. Koranska 2, Zagreb, OIB79517545745 (u daljnjem tekstu Priređivač).

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži jedan dobitnik koji će osvojiti šivaću mašinu Singer, a raspisuje se u svrhu promocije Priređivača u nagradnom natječaju. Nagradni natječaj traje od 27. veljače 2017. godine do 6. ožujka 2017. godine na web adresi gloria.hr.

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE PRIREĐIVAČ

Fond nagrada sastoji se od:

  • 1 x Šivaća mašina Singer Promise 1412

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, osim radnika Priređivač kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Osoba koja se prijavljuje slaže se da se ista objavi u izdanjima Priređivača.

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje u periodu trajanja natječaja, ispune obrazac za prijavu na natječaj na Gloria.hr (ime i prezime, adresa, grad, poštanski broj, e-mail adresa i broj telefona) i točno odgovore na jedno nagradno pitanje. Navedeno je potrebno izvršiti u razdoblju od 27. veljače 2017. godine do 6. ožujka 2017. u 11 sati.

Priređivač natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Priređivača. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Priređivača na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između od 27. veljače 2017. godine do 6.ožujka 2017. u 13:00 sati. Moguće je prijaviti se maksimalno pet puta po kriteriju mail adrese, imena i prezimena. Po završetku prijava žiri će, sastavljen od zaposlenika Priređivača, prema kreativnosti na nagradno pitanje, odabrati jednog dobitnika.

Ime i prezime dobitnika objavit će se 6. ožujka 2017. nakon 11 sati na web adresi gloria.hr. Dobitnici osvajaju nagradu iz članka 3 ovih Pravila. Dostavljanjem podataka u skladu s člankom 5 Pravila, sudionici pristaju da njihova imena i prezimena i podaci budu u slučaju dobitka javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem e-maila u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na e-mail, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu i ne može se zamijeniti za novac.

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Priređivača. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionika ukoliko smatra da je došlo do nepravilnosti prilikom sudjelovanja što, primarno, uključuje malverzaciju nad brojačem prilikom odgovaranja na nagradna pitanja. Priređivač zadržava pravo diskvalificirati sve sudionike koji su odgovorili na nagradna pitanja u vremenskom periodu za koje se procjenjuje kako ga je moguće ostvariti isključivo malverzacijskim postupcima. Isto tako, Priređivač zadržava pravo ne prikazati brzinu odgovora svih sudionika pozivajući se na Članak br. 6 Pravila nagradnog natječaja te na zaštitu identiteta sudionika prema Zakon o zaštiti osobnih podataka.

Članak 10: PUBLICITET

Pobjednik nagradnog natječaja daje privolu da se na web stranici portala Gloria.hr javno objavi njegovo ime i prezime.

Sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju daje privolu da se njegovi osobni podaci mogu koristiti za provođenje bilo kakvih promotivnih aktivnosti Priređivača i trgovačkog društva EUROROBOT d.o.o., sukladno čl. 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06,41/08, 130/11).

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Ime i prezime dobitnika, bit će objavljeno na web adresi gloria.hr u ponedjeljak, 6. ožujka 2017. godine nakon 11 sati.

Članak 12: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Priređivača i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci bez posebnog obrazloženja.

HANZA MEDIA d.o.o.

Linker
26. travanj 2024 20:14