NAGRADNI NATJEČAJ

Poklanjamo vodič za anticelulitnu prehranu i 50 Biobaza anticelulitnih tretmana

Gloria.hr i Biobaza pozivaju te da se prijaviš na nagradni natječaj u kojem svi sudionici osvajaju vodič za anticelulitnu prehranu i prirodnu njegu. Uz vodič možeš osvojiti i cjeloviti Biobaza tretman protiv celulita, a svaki uključuje:

Biobaza Gel za učvršćivanje kože

Gel za učvršćivanje kože osvježavajuće je, lagane teksture, a zahvaljujući koncentratu bromelaina iz ananasa osigurava koži prirodan lifting učinak. Obogaćen ekstraktom divljeg kestena, potpomaže proces izlučivanja štetnih tvari iz kože, dok eterična ulja mente, ružmarina i cedra pospješuju prokrvljenost kože, a dodatak aloe vere i hijaluronske kiseline koži osigurava cjelodnevnu hidrataciju. Brzoupijajuće teksture, Biobaza anticelulitni Gel za učvršćivanje kože idealan je dio jutarnjeg anticelulitnog tretmana jer ne ostavlja mastan trag na koži.

Krema za oblikovanje tijela

Visoko koncentrirani prirodni sastojci, poput ekstrakta đumbira i eteričnog ulja cedra koji potiču bolju prokrvljenost kože, kofeina koji sudjeluje u razgradnji masnih stanica te vitamina A i E koji regeneriraju i vlaže kožu, idealan su kompleks Kreme za oblikovanje tijela. Dodatak njegujućih sastojaka, kao što je hijaluronska kiselina koja utječe na elastičnost i čvrstoću te karite maslac koji je njeguje i hrani, čini ovu Kremu za oblikovanje tijela idealnom za večernji anticelulitni tretman jer se može koristiti i za masažu.

Nutrikozmetički tretman za tijelo

Kombinacija koncentriranog seruma za njegu kože zahvaćene celulitom i dodatka prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa i L-karnitina za 20-dnevni, intenzivni tretman celulitom zahvaćene kože.

Serum

Koncentrirani koktel aktivnih sastojaka za učinkovitu njegu kože s celulitom. Dok ekstrakt divljeg kestena učvršćuje kožu i vraća joj tonus, kofein sudjeluje u razgradnji masnih stanica, a ulje sjemenki grožđa koži daje elastičnost i trenutno je zaglađuje. Za bolji učinak, preporučuje se u kombinaciji s kapsulama (dodatak prehrani) s visoko koncentriranim bromelainom, L-karnitinom, vitaminom C, cinkom i biotinom.

Modelirajuća maska za tijelo

Aktivna formula na bazi zelene gline, kofeina i bromelaina iz ananasa osmišljenja je s ciljem pružanja prirodnog liftinga, zaglađivanja celulitom zahvaćenih dijelova kože i održavanja tonusa. Obogaćena hranjivim uljima badema i pšeničnih klica, maska ujedno hidratiziraju i hrani kožu. Rezultat je revitalizirana, zdrava koža, a celulit je manje vidljiv.

Uz mogućnost osvajanja anticelulitnog tretmana, svim sudionicima poklanjamo i Vodič za anticelulitnu prehranu i prirodnu njegu. Stoga, prijavi se na natječaj do petka, 5. svibnja u 11 sati i to downloadom specijaliziranog vodiča, popunjavanjem obrasca sa svojim osobnim podacima i odgovorom na pitanje što vas čini idealnom kandidatkinjom za testiranje Biobaza Anti-cellulite proizvoda. Autorice 50 najkreativnijih odgovora osvajaju nagradu te postaju kandidatkinje koje će testirati osvojene Biobaza proizvode. O tijeku nagradnog natječaja pročitaj više u pravilima nagradnog natječaja. Objavu imena kandidatkinja možeš očekivati isti dan na portalu Gloria.hr.

Dobitnici nagradnog natječaja su:

1. Nikolina Barbić

2. Marta Turk

3. Jadranka Vuraić Vojnić

4. Tea Barić

5. Sandra Plesić

6. Patricija Kapš

7. Jasna Šmaguc

8. Vesna Perić

9. Sanja Marunica Ratkaj

10. Vlatka Šlibar

11. Draga Šćepanović

12. ______________

13. Orhideja Kutić

14. Ines Obradović

15. Suzana Juranko

16. Iva Putar

17. Renata Osmić

18. Karla Kucalović

19. Katarina Didulica

20. Iva Doko

21. Petra Požar

22. Bianca Pilar

23. Dubravka Cerovski

24. Marin Grabić

25. Tanja Cubranić

26. Adriana Naglić

27. Sanja Wabnig

28. Dubravka Jakopović

29. Zrinka Previšić

30. Sanja Kipšić

31. Silvija Đirlić

32. Kristina Bećirović

33. Sanja Varga

34. Intijana Sutlar

35. Tina Car Pintarić

36. Sanja Debrecin

37. Hani Matulić

38. Ivana Kanić

39. Martina Završak

40. Martina Vecko

41. Vivian Jusić

42. Marta Firanj

43. Nikolina Popović

44. Helena Jelovčić

45. Tea Dorčak

46. Emilija Bosman

47. Irena Nikolaus - Jug

48. Ivana Pauk

49. Antonia Despetović

50. Nataša Balaško

Linker
23. travanj 2024 14:20