PRVI KVADRAT

Portal 'Prvi kvadrat' pokrenuo blog o uređenju doma i modernom načinu življenja

Potraga za idealnim domom ili poslovnim prostorom, samo je početak priče svakoga tko se barem jednom u životu susreo s prodajom, kupnjom ili najmom nekretnina. Upravo je zato tim s portala Prvi Kvadrat, odlučio svojim korisnicima ponuditi nešto potpuno novo. Cilj je bio omogućiti platformu na kojoj će korisnici imati sve na jednom mjestu - od pretrage nekretnina, do uređenja najsitnijeg detalja novog doma. Tako je nastao blog portala Prvi Kvadrat.

Kroz blog, korisnici mogu saznati korisne savjete i trikove za uređenje svog doma, te pročitati životne priče stvarnih korisnika koji su voljni podijeliti svoja iskustva. Također, korisnici na jednome mjestu mogu saznati sve o najnovijim trendovima o uređenju interijera, potražiti inspiracije za uređenje vlastitog doma, pa čak i sudjelovati u nagradnim natječajima i osvojiti nagrade.

Prvi Kvadrat je besplatan online oglasnik za nekretnine koji svojim korisnicima nudi vrhunske inovativne alate kako bi im potragu za domom učinio što lakšom. Iako su na tržištu prisutni relativno kratko, sugestije samih korisnika, kao i stručnjaka u području poslovanja nekretninama, uvelike su pridonijeli dosadašnjem uspješnom poslovanju portala. Alati Geolociranje i Moj Agent, jednostavni su za korištenje, a pariraju online alatima najboljih svjetskih portala za nekretnine. Sve o blogu, te raznim temama i savjetima o uređenju možete pronaći na https://blog.prvikvadrat.hr/ a cjelokupnu ponudu nekretnina na www.prvikvadrat.hr

Linker
25. travanj 2024 19:56