Posjetite nas u Spaladium Areni u Splitu na 22. sajmu GAST 2017. od 01. do 04. ožujka

Meblo trade bavi se i opremanjem turističkih objekata, poslovnih prostora, restorana, barova, apartmana, hotela. Sektor opreme objekata afirmiran je kroz distribuciju renomiranih brendova poput kvalitetnog posuđa iz programa Villeroy & Boch, zatim su tu blagovaonice, stolci, inovativni stolovi i asesoari Calligaris i Connubia, kuhinje i namještaj po mjeri programa Alples, Sphera, fleksibilne garniture za sjedenje Feydom, kvalitetni madraci i postelje Ted Bed, blagovaonice i dekorativni asesoari La Forma, vrtne garniture Nardi, te bogat program zavjesa, tapeta, dekora, asesoara.

Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn te izvrsna kvaliteta odlikuje brend Villeroy & Boch, još od 1748. godine. Bogati asortiman Villeroy & Boch posuđa, izrađenog od najfinijeg premium porculana, od sada možete pronaći i u Meblo Trade salonima. Vivo i Villeroy & Boch Group je jednostavan i autentičan. Profinjen i moderan dizajn, visoka kvaliteta proizvoda po izvrsnim cijenama, čine Vivo savršenim za svakodnevnu upotrebu, ali i posebne prigode. Svojim modernim stilom GALLO i Villeroy & Boch Group poziva na uživanje u životu. Savršeno postavljen stolić za kavu, s kojeg se širi miris svježe ispečenih kolača, ispunjavajući topla ljetna poslijepodneva – GALLO zrači toplinom, gostoljubivošću i nježnošću.

Posebno naglašavamo program TED BED - U posljednja dva desetljeća TED BED prošao je uzbudljiv put od lokalnog, bugarskog proizvođača do kompanije koja danas ispisuje stranice povijesti u industriji proizvodnje madraca i kreveta u zemlji, a postaje važan faktor i na globalnoj sceni. Osnovana 1995. tvrtka je danas vodeći europski proizvođač madraca, kreveta, baza i dekoracija za spavaću sobu s brojnim postignućima te priznatim i registriranim inovacijama na polju zdravog spavanja. Tvornički pogon jedan je od najvećih u Europi i prostire se na preko 29.000 m2, opremljen je najnovijim tehnologijama u proizvodnji madraca. Misija tvrtke TED BED nije samo stvarati inovacije i visoko tehnološke proizvode, nego pružiti cjelovito iskustvo spavanja osiguravajući udobnost, mir i ravnotežu u najosobnijem prostoru doma. Pružiti ljudima izuzetne proizvode za bolji i ugodniji život ono je što TED čini najbolje.

Objekti mogu biti opremljeni moderno ili klasično, a svi stilovi se usklađuju s dekorativnim elementima poput tapeta, tepiha, zavjesa, tkanina za tapeciranje s biranim dezenima koji daju zaseban identitet prostoru. Isporučujemo namještaj, madrace, tapete, zavjese i dekorativne tkanine koje zadovoljavaju različite kriterije negorivosti sa svim potrebnim certifikatima. Moguća je oprema cijelog prostora ili djelomično opremanje, a opremamo i objekte različite kategorizacije i po sistemu ključ u ruke. Pružamo i mogućnost izrade projekta uređenja prostora koje izrađuju Meblo Trade savjetnici za uređenje interijera, prilagođeno namjeni i kategorizaciji objekta.

Linker
22. travanj 2024 20:14