PROMO

Provjerite zašto sve više poznatih Hrvatica i Hrvata koristi 'Jealousy'

Iza ovog intrigantnog i provokativnog imena krije se nova društvena mreža, stara svega nekoliko mjeseci, koja je već osvojila pažnju velikog broja korisnika i koja bilježi dnevni troznamenkasti rast.

Interesantna i drugačija, „tjera“ vas objaviti najbolju fotografiju ili video jer samo pozitivna potvrda ostalih korisnika omogućuje vam objaviti sljedeću. Zapravo vas ne tjera na neprekidno objavljivanje svega i svačega, već samo onog najboljeg i trenutkom inspiriranog. Samo tako ćete ostvariti pravo na što bržu sljedeću objavu.

Ideja je jednostavna! Bez uljepšavanja, namještanja i lažne skromnosti, pokažite se onakvim kakvi jeste i na taj način se zabavite i učinite druge ljubomornim, a da vam to nitko neće zamjeriti.

Preuzmite aplikaciju za Android ili iPhone:

https://jealousyapp.com/

Pozitivno natjecanje i tajni komentari, objavljivanje interesantnih fotografija i video klipova, vjerojatno je i najvažnija (drugačija) značajka ove društvene mreže koja je uzela ono najbolje iz online svijeta i komunikacije koju prakticiramo svakodnevno. Obično bi većinu Jealousy fotografija podijelili putem WhatsApp-a.

Korisnici, uz punu diskreciju, „ocjenjuju“ objavu kroz Jel ili Jel off. Jel smanjuje potrebno vrijeme od 5 dana za sljedeću objavu, dok Jel off produžuje. Kao da vam se uz Lajk nudi i Dislajk – samo nitko ne zna što ste od tog dvoje zapravo pritisnuli. Zvuči zabavno? Provjerite i sami jer tamo su već neki od poznatih iz Hrvatske i regije, poput: Ane Gruice, Joška Jeličića, Anamarie Raić, Igora Štimca, Petra Metličića, Franka Andrijaševića, Ivane Korab, Meri Cetinić, Jelene Rozge, Severine, Alena Halilovića, Dalibora Anušića, Ivana Rakitića, Josipa Glasnovića, Nikole Manojlovića, Nikole Mora…

Linker
23. travanj 2024 10:30