Moskovski Cirkus na ledu

Ruska verzija Cirque Du Soleil stiže u Zagreb!

  • 11.01.2017. u 16:52

  • Autor:
    • Promo

Isprovocirajte maštu, probudite emocije...

Ove zime čarolija dolazi u novom obliku –  u nevjerojatnim vratolomijama Moskovskog Cirkusa na ledu, koji će u zagrebačkoj Areni nastupiti 25. i 26. siječnja 2017.

U dvije predstave, Moskovski cirkus, koji opravdano prozivaju ruskom varijantom Cirque Du Soleil, predstaviti će svu čaroliju ljudskog pokreta koji graniči s nemogućim. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.

Cirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A.G. Arnold pod imenom ''Cirkus na ledu'', jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja da  se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.

 

 

Nastup koji ćemo imati priliku gledati u Zagrebu osmišljen je pod umjetničkim vodstvom Natalije Abramove.

Cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.  Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

Prepustite se veselju žonglera, klaunova, nevjerojatnih akrobacija od kojih će vam se zavrtjeti u glavi, probudite dijete u sebi i ne propustite prvi spektakl u novoj 2017. godini u Areni Zagreb – Moskovski Cirkus na ledu.

 

 

 

Predstave se održavaju po sljedećem rasporedu:

srijeda, 25. siječanj 2017. – 19:30 h

četvrtak, 26. siječanj 2017. – 19:30 h

 

Saznajte više o Cirkusu na ledu na Facebook stranici: https://www.facebook.com/cirkusuzagrebu2017/

Tagovi