U čemu je tajna dobrog dioptrijskog okvira?

Dioptrijske naočale neophodno su pomagalo svim osobama s utvrđenom dioptrijom, a prilikom odabira odgovarajućih dioptrijskih okvira posebna se pažnja posvećuje njihovom obliku. Naime, dioptrijski okvir svojim oblikom mora dobro pristajati licu, što znači da treba istaknuti sve njegove prednosti i istovremeno prikriti eventualne nepravilnosti. Međutim, učestalo mijenjanje modnih trendova i ogroman izbor u ponudi na tržištu, kupcu mogu poprilično zakomplicirati odabir.

Stručnjaci iz LIDER OPTIKA stoga savjetuju biranje klasičnih, bezvremenskih modela, koji izvrsno pristaju uz sve odjevne kombinacije, dok istovremeno zanimljivim trendi detaljima, ili pak bojama, dopuštaju notu individualnog izričaja.

SEIKO DIOPTRIJSKI OKVIRI I NAOČALNE LEĆE

Iako je diljem svijeta primarno prepoznatljiv po svojim vrhunskim satovima, ugledan japanski brend SEIKO već se desetljećima nameće kao jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača naočalnih leća i dioptrijskih okvira. Naime, ova inovativna tvrtka patentirala je najsuvremeniju tehnologiju za proizvodnju dioptrijskih stakala, pa su njena osnovna obilježja u tom segmentu, baš kao i kod satova, preciznost, kvaliteta i vrhunski dizajn. Kada su u pitanju dioptrijski okviri, SEIKO se drži provjereno dobrog recepta, stavljajući poseban naglasak na praktičnost i lakoću nošenja. Stoga su okviri ovog brenda tanki i lagani, s ciljem da korisniku omoguće maksimalnu udobnost. Svi okviri izrađeni su od titana, materijala koji pruža idealnu kombinaciju lakoće, čvrstoće, savitljivosti i otpornosti.

VESPA

Kultna talijanska Vespa prošle je godine proslavila 70 godina postojanja. Od predstavljanja legendarnog Piaggovog skutera do danas, ovaj je brend prerastao okvire njegove popularnosti i nametnuo se kao jedan od najpoznatijih lifestyle brendova, zaludivši obožavatelje diljem svijeta. Vespa proizvodi danas su sinonim ležernog životnog stila, mladenačke slobode i kvalitete koja je pristupačna svima. Pod okriljem ovog brenda proizvode se, među ostalim, i izuzetno popularne sunčane i dioptrijske naočale. Upečatljive su po klasičnom talijanskom dizajnu, obogaćenom nenametljivim, a istovremeno živahnim detaljima. Za besprijekoran izgled i kvalitetu Vespa naočala zaslužni su najsuvremenija talijanska tehnologija izrade, cijenjena u cijelom svijetu, kao i upotreba vrhunskih materijala u proizvodnji te elegantan mediteranski dizajn.

ROCHAS

Modna kuća Rochas prošle je godine proslavila 90 godina postojanja. Vizija njenog pokretača, velikog dizajnera Marcela Rochasa, i danas je, kroz ženstvene i elegantne linije i motive, utkana u sve proizvode ovog uglednog francuskog brenda. Jedan od tih proizvoda su i dioptrijske naočale, karakteristične po iznimnoj kvaliteti izrade i prepoznatljivom, sofisticiranom dizajnu.

Uz dioptrijske okvire neophodno je izabrati i adekvatne naočalne leće. U poslovnicama LIDER OPTIKA u veljači i ožujku traje posebna ponuda na naočalne leće cijenjenog japanskog brenda Starvision by SEIKO, koje dolaze s dvije godine garancije. U okviru ove ponude moguće je nabaviti par jednojakosnih naočalnih leća za samo 490 kuna. Cijena za par radnih, odnosno uredskih naočalnih leća, iznosi 890 kuna, dok je za par progresiva potrebno izdvojiti samo 990 kuna.

Sve dodatne informacije potražite na web stranici www.lideroptike.hr, ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:17