Ususret Danu zaljubljenih: Odaberi poklon za pamćenje

Premda su mu se mnogi opirali nazivajući ga sladunjavim konzumerističkim blagdanom, obilježavanje Sv. Valentina, ili Dana zaljubljenih, s vremenom se i u našem podneblju potpuno udomaćilo u svom popularnom, „zapadnjačkom“ obliku. Polako su ga prigrlili čak i okorjeli protivnici, shvaćajući da razlog više za slavljenje ljubavi nikada ne može biti na odmet.

S približavanjem Valentinova, mnogi se tako pitaju što pokloniti osobi koju vole. Cvijeće, bombonjera, nakit, odjeća ili pak večera za dvoje, pokloni su kojima parovi najčešće igraju na sigurno. Iako će probuditi određenu dozu romantike, treba priznati da svatko od nas najviše voli primiti originalan i koristan poklon, koji pokazuje da je odabran s posebnom pažnjom i razmišljanjem o našim potrebama.

Ako želite zaista iznenaditi svoju drugu polovicu, ove joj godine povodom Dana zaljubljenih poklonite dioptrijske naočale potpuno prilagođene njenim navikama, ili sunčane naočale, kao originalan i dugoročno koristan poklon.

Naočalne leće za čitanje ili daljinu

Ako se vaša druga polovica muči s čitanjem ljubavne poruke koju ste napisali, idealan poklon mogle bi biti naočale za čitanje. Ako vas pak ne prepoznaje na nekoliko metara udaljenosti, naočale za daljinu najbolji su odabir. U LIDER OPTIKAMA upravo traje posebna ponuda na kvalitetne japanske naočalne leće brenda Starvision by SEIKO, s 2 godine garancije. U okviru ove ponude par naočalnih leća možete nabaviti već od 490 kuna.

Uredske naočalne leće

Osobe koje svoje radno vrijeme provode pred kompjuterom, dnevno između zaslona, tipkovnice i dokumenata čine oko 30.000 pomaka očima. Zbog toga su im potrebne naočalne leće, odnosno dioptrijska stakla koja će naprezanje oka svesti na minimum i ujedno umanjiti napetost ramena i vrata. SEIKO Computer Xtra naočalne leće namijenjene su upravo poboljšanju vida za radnim stolom i računalom, a možete ih pronaći u svim poslovnicama LIDER OPTIKA.

Naočalne leće za vožnju

Za osobe koje dosta vremena provode za volanom, idealan poklon mogle bi biti posebne naočale za vožnju. Vozači, naime, dobro znaju da noćna vožnja predstavlja veliki napor za oči. U noćnim uvjetima zjenice se šire, pa oči postaju dodatno osjetljive na svjetlost i bliještanje farova automobila. SEIKO Drive i Drive X dioptrijska stakla omogućavaju jasan i opušten vid bez iritacije oka, smanjujući refleksiju svjetlosti i bliještanje farova.

Dioptrijski okviri

Nakon utvrđivanja dioptrije i odabira idealnih naočalnih leća, uz pomoć stručnjaka u optici voljenoj osobi pomozite odabrati savršene dioptrijske okvire. Sve navedene naočalne leće možete, među ostalim, kombinirati s vrhunskim SEIKO dioptrijskim okvirima izrađenim od titana, ili pak okvirima popularnih brendova Vespa i Rochas.

Sunčane naočale za dame

Za pripadnice ljepšeg spola koje nemaju problema s vidom, odličan poklon predstavljaju sunčane naočala poznatog talijanskog lifestyle brenda Vespa. Njihov klasičan, bezvremenski dizajn obogaćen trendi detaljima čini ih prilagodljivim svim oblicima lica i različitim modnih stilovima.

Sve dodatne informacije potražite na web stranici www.lideroptike.hr, ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Linker
19. travanj 2024 13:31