eTrainer

Želiš smršavjeti i dovesti se u formu, a sram te odlaska u teretanu? Isprobaj eTrainer!

eTrainer je sustav koji ti omogućuje da uz pomoć računala i internetske veze iz sigurnosti svojeg doma komuniciraš i zajedno vježbaš sa svojim osobnim trenerom – potpuno slobodno i bez straha od komentara i pogleda drugih osoba!
 Profimedia, Alamy

eTrainer je namijenjen svima onima koji žele vježbati, smršavjeti ili oblikovati svoje tijelo, a nelagodno se osjećaju prilikom odlaska u fitness centar ili teretanu, odnosno vježbanja pred drugima. Također je vrlo podesan za sve one koji nemaju dovoljno vremena za tjedne odlaske do dvorane.

Sustav funkcionira na način da uz pomoć eTrainera ugovoriš termin s osobnim trenerom te svojim računalom s njim uspostaviš izravnu internetsku video vezu. Ta je veza u potpunosti zaštićena i privatna. Za vrijeme vježbanja te nitko ne vidi osim tvojeg osobnog trenera koji te ciljano vodi kroz program vježbi i savjeta za pravilnu prehranu.

Healthy couple preparing a smoothie in the kitchen, Image: 280468230, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak
Profimedia, Wavebreak

eTrainer je prava stvar za tebe i ako si zaposlena osoba s vrlo malo slobodnog vremena. Ako ne stigneš odlaziti na fitness ili u teretanu ili često putuješ, korištenjem eTrainera možeš vrlo lako održati dobru fizičku kondiciju i izgled – jer video vezu sa svojim osobnim trenerom možeš uspostaviti u vrijeme kada ti to najviše odgovara. Vježbati možeš kod kuće, na odmoru ili iz hotelske sobe za vrijeme službenog puta – bilo gdje i bilo kada!

S eTrainerom možeš započeti vrlo lako! Sve što trebaš napraviti jest prijaviti se na sustav i uspostaviti internetsku video vezu sa svojim osobnim trenerom. Opremu koja ti je za to potrebna već sigurno imaš: računalo s ugrađenom ili vanjskom video kamerom (kojom te tvoj osobni trener može vidjeti, pratiti tvoje vježbanje i davati ti savjete) te internetski, odnosno web preglednik.

iStock

A što je najbolje, prvi sat vježbanja u sklopu kojeg ćeš se upoznati sa svojim osobnim trenerom je u potpunosti besplatan! Porazgovarat ćeš s njim, vidjeti iz prve ruke sviđa li ti se sustav, a on će ustanoviti tvoju trenutačnu fizičku spremu i na temelju nje odrediti optimalan program vježbanja koji je posebno prilagođen tebi. Osim vježbanja, tvoj osobni trener će ti pomoći i u odabiru namirnica koje će ti osigurati zdravo mršavljenje ili održavanje optimalne tjelesne težine.

Ako se već mjesecima ili godinama boriš s prekomjernom težinom, a sama pomisao na odlazak u dvoranu i komentare i poglede drugih ti stvaraju osjećaj nelagode, prijavi se već sada.

eTrainer ti jamči punu privatnost i dostupnost bilo gdje i bilo kada – baš ono što ti treba da konačno počneš vježbati i da se osjećaš i budeš bolje.

eTrainer ti omogućuje da napraviš taj prvi korak za kojeg znaš da bi ga prije ili kasnije trebao napraviti. Prijavi se, stupi u kontakt sa svojim osobnim trenerom i vidi kako eTrainer funkcionira i kako ti može pomoći, bez ikakve obaveze. Od toga samo možeš imati koristi, a nećeš potrošiti ništa.

Ako ti se sustav svidi – nastavi vježbati bilo gdje i bilo kada, bez nelagode i uz punu privatnost koju ti jamči eTrainer!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:38